Konser Live Nation Global Touring prodüksiyonu ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) organizasyonunu ile gerçekleştirildi. Madonna hazırlıklarını tamamlamak için konser vereceği Türk Telekom Arena stadına öğleden sonra helikopterle geldi. Her yaştan ve birçok milletten hayranları erken saatlerde stadın kapılarında kuyruk oluşturdu. Sıcağın da etkisiyle bunalan hayranlar güneşten korunmak için şapka ve şemsiye kullandı. Türkiye'nin dışından konseri izlemek için gelen hayranların arasında Lübnan'dan gelen ve Madonna'nın isminin harflerini taşıyan siyah üzerine pembe tişörtler giymiş bir grup kadın da vardı. Konser saatinin yaklaşmasıyla stada ünlü simalar da gelmeye başladı. Madonna'yı izlemek için ilk gelen izleyiciler arasında bulunan Gazeteci-yazar Güneri Civaoğlu konserin biraz abartıldığını söyleyerek, "Büyük bir sanatçı önemli bir sanatçı göreceğiz, Madonna'nın sesini de dinleyebiliyoruz, hareketlerini de izliyebiliyoruz ama ben daha çok kurulan sahne düzeni ses düzeni, ışık, disiplin, takım çalışması ekip çalışması onları görmek için geldim" dedi.

MADONNA SAHNEDE

Konsere giriş kapılarının saat 18.30'da açılmasıyla birlikte stadı dolduran hayranlar sevinç çığlıkları atarak Madonna'yı bekledi. Dünyaca ünlü yıldız konsere belirtilen saat 21.30 da değil 22.20'de başladı. Madonna'nın sahneye çıktığı an stattaki seyirciler büyük coşku yaşadı. Sahneye elinde tüfekle, rahip kılığında ve üzerinde hac işareti olan bir yapının içinde çıkan Madonna ilk olarak "Girl Gone Wild" şarkısını seslendirdi. Madonna sahnede yaklaşık 20 şarkı okudu. Seslendirdiği şarkılar arasında "Revolver, Gang Bang, Papa Don't Preach, Hung Up, I Don't Give A*, Like A Virgin gibi parçaları da vardı. Sahnede gitar ve vokaldeki performansını sergileyen Madonna'ya Kevin Antunes, Monte Pittman, Ric'key Pageot, Brian Frasier Moore, Kiley Dean, Nicki Richards, Jason Yang ve Sean Spuehler eşlik etti. Konsere son albümünden şarkılar okuyarak devam eden Madonna'nın sahne performansı da hayranlarının beğenisini topladı.

KISA SÜRELİ KRİZ YAŞANDI


Bilet nedeniyle yaşadıkları problemlerden dolayı bazı seyirciler konsere giremedi. Yetkililerle, konseri izlemek için gelen ama izliyemeyen vatandaşlar arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

GÖRSEL ŞÖLEN ŞEKLİNDE

Prodüksiyon ekibiyle birlikte yaklaşık 450 kişiyle İstanbul'a gelen Madonna"nın konseri tam bir görsel şölen şeklindeydi. Madonna şovları ve performansı izleyiciyerden tam not aldı. Yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Madonna konserini Celebration şarkısıyla son verdi. Konserin sonunda dünyaca ünlü yıldız hayranlarından büyük alkış topladı. Konser alanınından ayrılan ünlüler arasıda bulunan şarkıcı Yalın kendisine sorulan, "Sahnesini nasıl buldunuz?" sorusuna, "Soru mu bu, çok güzeldi, hakkatten herşey çok güzeldi." diye yanıt verdi. Konseri izlemeye gelenler arasında bulunan Gazeteci-yazar Can Dündar, " Konserden çok bir gösteriydi, çok heyecanlıydı. Yani kuşakdaş sayılırız, biraz kendi halimize üzüldük doğrusu. Ama çok güzeldi alışmış olduğumuz konserin çok ötesindeydi" dedi. Konsere erkek arkadaşı sanatçı Demir Demirkan'la birlikte katılan Sertap Erener'e çıkışta konser hakkında izlenimleri soruldu. Erener, "Mükemmeldi söyleyecek hiçbir söz yok. Ne diyebilirim? Bütün bu gösteriyi çıkaran Hatunu seyrettik işte." diye cevapladı.

1500 GÜVENLİK GÖREVLİSİ HİZMET VERDİ

Konseri yaklaşık 55 bin kişi seyretti. Özel güvenlik şirketlerinin elemanlarıyla birlikte 1500 güvenlik görevlisi hizmet verdi. Stada girişte seyyar satıcılar üzerinde "Madonna I Love You" yazan bandana sattı. Ayrıca, stadın satış stantlarında Madonna'nın lisanslı ürünleri hayranlarına sunuldu.