2011 yılında Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından "En Fazla Kadın Sigortalı Çalıştıran İşverenler" sıralamasında birinci seçilen Migros Ticaret A.Ş,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Türkiye genelinde 68 ilde tüm mağaza ve idari birimlerindeki 6000'i aşkın kadın çalışanına çiçek dağıtarak onların bu özel gününü kutluyor.

%40 kadın istihdamı ile sektöründe ve endüstriyel dünyada lider


Çalışanlarını 16 bin kişilik büyük bir aile olarak benimseyen Migros Ticaret, faaliyetlerini, sürekli büyüyerek yeni aile bireylerine istihdam yaratan, fırsat eşitliği ilkesiyle çalışanların bireysel ve mesleki gelişimi için kaynak ve zaman ayıran, onların geleceğine yatırım yapan, güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamını taahhüt eden bir anlayış içinde sürdürüyor. Yarattığı dinamik, katılımcı çalışma ortamıyla Migros Ticaret A.Ş. bünyesinde sağladığı %40 kadın istihdamı ile bu alanda sektörde ve endüstriyel dünyada başı çekiyor.

Kadınlar sayesinde genç ve dinamik çalışma ortamı


Kadın çalışanlarının da katkısıyla büyük başarılara imza atan Migros Ticaret A.Ş., Türkiye'nin en fazla kadın sigortalı çalıştıran işvereni olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyor. Kayıtlı istihdamı kurumsal bir ilke olarak benimseyen Migros Ticaret A.Ş.'nin dinamik çalışma ortamının önemli bir bölümünü 28 yaş ortalaması ile kadın çalışanlar sağlıyor.