Geçen günlerde solunum yetmezliği şikayetiyle hastaneye başvuran ve yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan İşler, bu sabah ailesinin isteği üzerine İstanbul’a sevk edildi. İşler’in yattığı süre boyunca sanatçı dostları ve hayranları hastaneye akın etmişti. Oyuncunun yaşadığı Gümüşlük beldesindeki yakın dostları ve komşuları da büyük üzüntü yaşadı. Kendisini çok sevdiklerini belirterek, bir an önce sağlığına kavuşup aralarına dönmesini temenni ettiler. İşler, son olarak İstanbul’daki tedavisinin ardından tekrar Gümüşlük'e dönmüştü. İki hafta önce yapılan Gümüşlükspor maçındaki görüntüleri ortaya çıktı.

Koyu bir Gümüşlükspor taraftarı olan Nejat İşler’in, futbolcuların galibiyetini kutlayarak takım oyuncularıyla fotoğraf çektirdiği görülüyor. Hastaneye yatmadan birkaç gün önce çekilen fotoğraflarında ise bir hayli zayıfladığı ve bitkin olduğu gözleniyor.

Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, gazetecilere yaptığı açıklamada İşler’i çok sevdiklerini belirterek, “Nejat İşler’in Gümüşlük turizmine de çok katkısı olmuştur. Kendisini çok seviyoruz. Kişilik olarak da çok iyi bir insandır. İnsanlara yardım etmek için ne gerekiyorsa yapıyordu. Yoksulların, garibanların ve ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanındaydı. Kendisine geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum. İnşallah tekrar aramıza dönecek. Kendisi Gümüşlük sevdalısı ama biz onu daha çok seviyoruz. Buraya döneceği günü de dört gözle bekliyoruz.” dedi.