17 Ocak Cuma günü Acıbadem Bodrum Hastanesi acil servisine başvuran ve şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı septik şok tablosu saptanan İşler, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı.

Burada yapılan tedavinin ardından doktorlar, İşler'in İstanbul'a sevk edilmesine karar verdi.

Bu sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ambulansa alınan Nejat İşler polis eskortu eşliğinde Maslak'taki Acıbadem Hastanesine getirildi.

Aynı anda iki ambulans hastaneye giriş yaptı. Gazetecilerin beklediği acil servisin önüne giden ambulans boş çıktı. Nejat İşler'i taşıyan ambulans ise arka otoparktan hastaneye girdi. İşler, sedyeyle otopark içinden yatacağı yoğun bakım ünitesine çıkarıldı.

SEVKİNİ AİLESİ İSTEDİ


Bodrum’da tedavi gören oyuncu Nejat İşler bugün İstanbul’a getirildi. Hastanenden yapılan yazılı açıklamaya göre, sevkin İşler’in ailesinin isteği üzerine yapıldığı belirtildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinden İstanbul’a getirilen oyuncu Nejat İşler’in durumuna ilişkin tedavi gördüğü hastaneden yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, ailesinin isteği üzerine İşler’in Bodrum’daki hastaneden ambulans uçakla İstanbul’a transfer edildiği ifade edildi. Açıklamada, “17 Ocak 2014 tarihinden beri hastanemizin Yoğun Bakım Servisi’nde septik şok nedeni ile tedavisi sürdürülen sanatçı Nejat İşler’in bugün saat 08.00’de uçak ambulans ile Acıbadem Maslak Hastanesi’ne transferi gerçekleştirilmiştir. Nejat İşler’in transferi İstanbul’da yaşayan ailesinin isteği üzerine gündeme gelmiş ancak hastalığının kritik bir evrede olması ve hayati riskinin yüksekliği nedeni ile transferin olumsuz sonuçlara yol açabileceği göz önüne alınarak bugüne kadar yapılmamıştır. Geçtiğimiz 5 gün içerisinde hastanemizde uygulanan yoğun bakım destek tedavileri sonucunda sanatçının klinik ve laboratuar belirtilerinde yaşanan olumlu gelişmeler, bugün itibari ile transferi mümkün kılmıştır.” denildi.