İşler'in durumu ile ilgili bilgi almak için sanatçı dostlarından Ceyda Düvenci, Yönetmen Murat Şeker ve Şevval Sam'ın da hastaneye geldiği görüldü. Yönetmen Murat Şeker "Elimizden gelen bir şey yok dua edeceğiz ama yineden, duramadık buraya gelip arkadaşımız hakkında bilgi almak istedik, inşallah iyi olacak" diye konuştu. Ceyda Düvenci, "Nejat için dualarımızı eksik etmeyelim" diye konuşurken, bu sabah İstanbul'dan gelen İşler'in sanatçı arkadaşlarından Dost Elver de "Nejat hayata tutunmak için tüm mücadelesini ve inatçı tavrını sergiliyor. Kan değerleri normale dönmeye başladı. Dualarımız Nejat ile" dedi.

Dost Elver, ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri sosyal paylaşım sitesi twitterdan İşler'in sevenleri duyurduğu görüldü. Arkadaşları Belit Özükan ve Berrak Tüzünataç'ın da hastaneden biran olsun ayrılmadığı, İşler'in ailesine destek olduğu görüldü.


NEJAT İŞLER TEDAVİYE OLUMLU YANIT VERİYOR

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Ortakent-Yahşi Beldesi’ndeki özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde, solunum cihazına bağlı olarak tedavisi süren oyuncu Nejat İşler’in tedavilere olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Aydın Aksoy bugün yaptığı yazılı açıklamada, Nejat İşler’de şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı olarak septik şok tablosu saptandığını belirterek şunları söyledi:

"Gelişen septik şok sonucu akciğerlerinin, böbreklerinin, kalp ve kan hücreleriyle karaciğerinin de bu durumdan olumsuz etkilendiği tespit edildi. Hastanemizin yoğun bakım servisinde tedavisi devam etmekte olan sanatçı Nejat İşler’in sağlık durumu halen kritik süreçtedir. Ancak uygulanan yoğun tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başlamıştır. Hastamıza verilen solunum ve dolaşım desteği halen devam etmektedir. Ayrıca böbrek destek tedavisine başlanmıştır. Nejat İşler’in tedavisi yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, hemotoloji, göğüs hastalıları, genel cerrahi, kardiyoloji, gastroentroloji hekimlerimizin çok disiplinli kontrolünde devam etmektedir."


BODRUM’DA KALACAK


Nejat İşler’in, aralarında yönetmen Murat Ateş, oyuncular Berkant Şal ve Gürkan Uygun’un da yer aldığı arkadaşları ve sevenleri bugün de sabahtan itibaren hastaneye akın etti.

Doktorlarla görüşen İşler’in çok yakın arkadaşı Dost Elver, hastaneden çıkışında, ünlü oyuncunun İstanbul’a nakledilmesine gerek duyulmadığını tedavine Bodrum’da devam edeceğini belirtti. İşleri’in tedaviye yanıt vermesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Dost Elver, "İstanbul’a nakletilmesinin risk olacağı için burada kalmasına karar verildi. Şu anda yanına sadece anne ve babası girerek görebiliyor. Sosyal paylaşım sitelerinde hakkında çıkan asılsız dedikodular ve çirkin yorumlar gerçeği yansıtmıyor, aksine bizleri üzüntüye boğuyor" dedi.

Yönetmen Murat Ateş, Berkant Şal ve Gürkan Uygun da dualarının Nejat İşler’e olduğunu belirtti.