Tesettüre yeni giren genç hanımların en büyük derdi, bir türlü istedikleri gibi durmayan başörtüleridir. Bu nedenle son dönemde özellikle genç hanımlar arasında şal kullanımı yaygınlaşmıştır. Çünkü şal çeşitleri hem gündelik kombinlerle daha uyumludur, hem de kaymayan yapıları ile kullanımı son derece basittir. Elbette şal ile örtünmenin yüzlerce yolunun olması da model çeşitliliği arayan ve sıradanlıktan kurtulmak isteyenler için idealdir.

Şal ile örtünmeye başlamadan önce internet üzerinde rahatlıkla bulabileceğiniz şal örneklerine ve şal bağlama videolarına bir bakmanızı öneririz. Çünkü bu sayede hem doğru şalı seçmenin püf noktalarını, hem de kombine göre şal bağlama stillerini öğrenerek tesettüre girmenin keyifli yönlerini keşfedebilirsiniz. Açıkçası bizim bu noktada size önereceğimiz en güzel marka Modanisa.com’un blog sayfası. Çünkü şal örnekleri Modanisa.com’un gerek bloğunda, gerekse Youtube kanalında oldukça ayrıntılı bir şekilde gösteriliyor. En son moda şallar, yeni sezona damga vuran şal renkleri ve elbette şal bağlama videoları Modanisa.com’un sosyal medya hesaplarında sizleri bekliyor.

Son günlerde dolama şal bağlama stilini tercih eden genç hanımların bu tercihlerini şık ferace modelleri ile tamamladıklarına eminim siz de dikkat etmişsinizdir. Yazın gelişi ile beraber şıklıkları ve giy – çık rahatlıkları ile tercih nedeni olan ferace modelleri Modanisa.com sayfasında oldukça ilgi görüyor. Şal ile son derece güzel bir uyum sağlayan şık ferace modelleri, tesettür giyim modasında spor trendlerin yükselişe geçmesine neden olarak günlük şıklığı tamamlamaktadır. Zarafeti spor giyim rahatlığı ile harmanlayan ferace çeşitleri, farklı şal bağlama stilleri ile birleşince oldukça şık görünümler elde edilmesini sağlıyor. Bu nedenle size ufak bir tavsiye: hemen Modanisa.com’a girin ve şal örnekleri ile ferace modellerini incelemeye başlayın! Unutmayın ki tesettür giyim modası Modanisa.com’da takip edilir.