Henüz program yapmadıysanız ve yeni yıla farklı, özel bir mekânda girmek istiyorsanız tavsiyemiz; teknede yılbaşı eğlencesi. Mekân; İstanbul Boğazı'nda yılbaşı için özel olarak hazırlanan, her türlü konforun düşünüldüğü pırıl pırıl bir tekne. Sınırsız içki ikramı, güzel ve sevilen müzikler eşliğinde unutulmayacak bir gece için, teknede yılbaşı eğlencesi.

Boğaz'ın eşsiz manzarasının eşliğinde yaşayacağınız görsel şölene, yerli ve yabancı konuklar için usta aşçılar tarafından hazırlanan Türk ve dünya mutfağının özgün lezzetleri ekleniyor. Leziz başlangıçların ardından, ordövr, ara sıcaklar, ana yemekler, salatalar, meyve ve tatlılar ikram ediliyor. Çeşit çeşit, lezzetli yiyeceklere, sabahın ilk ışıklarına kadar sunulan eğlence ve sınırsız yerli içki eşlik ediyor. Sevilen yerli ve yabancı müziklerin sunulduğu DJ performansı ile teknede yılbaşı eğlencesi dans ve coşkunun adresi haline geliyor. Ardından canlı müzik ve oryantal danslarla saat 24.00'e kadar eğlence doruklara ulaşıyor. Teknede yılbaşı partisi ile yeni yıl, sürprizler ve havai fişek gösterileri ile karşılanırken, eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

Size sevdikleriniz ve dostlarınızla birlikte, İstanbul'un en lüks otellerinde bile bulamayacağınız eşsiz manzaranın, leziz yiyeceklerin ve eğlenceli ortamın keyfini çıkarmak, 2014'ü yeni umutlar ve neşeyle karşılamak kalıyor. Yemekli toplantılar, kokteyller, eğlenceler konusunda uzmanlaşmış kadromuz, kusursuz bir yılbaşı geçirmeniz için her şeyi hazırladı. Güvenli ve farklı bir yılbaşı arıyorsanız durmayın, teknede yılbaşı eğlencesi için gecikmeden rezervasyonunuzu yaptırın.


www.teknedeyilbasipartisi.com