Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda THY'ye tepki gösterdi. Business Class'ın birinci sırasındaki koltuğun biletini alan Gökbakar, cam olmamasından şikayetçi oldu.

Karşılaştığı bu durumu sosyal medya hesabından da paylaşan Gökbakar, paylaştığı bir fotoğraf ile Türk Hava Yolları'nı eleştirdi. Koltuk için 500 TL para verdiğini belirten ünlü komedyen uçakta bacak mesafesinin darlığını da eleştirdi. Gökbakar şunları dedi: "THY ile gurur duyuyoruz, Avrupada aldığı ödüllerle başarılı bir marka amaaaaaa... Bu nedir yaaaa!!! Bugün TK2411 sefer sayılı Ant-Ist uçuşda 1A nolu BUSINESS KOLTUK.. Cam Yooook!! Bacak mesafesi yok!! 500tl bu koltuk!!! Yani baska sifatlar bulmadan sadece COOK AYIP demekle birakayim. Kapali kasa kamyonette kesime giden CAMIŞ mıyız biz!!! Dost acı söyler THY!! yakışmadı..."



Gökbakar'ın bu sitemi ise yanıtsız kalmadı. THY Yönetim Kurulu başkanı, Gökbakar'ı aradı ve durumdan dolayı üzüntüsünü dile getirdi. Şahan Gökbakar bu konuyla ilgili şu paylaşımı yaptı: "Dün THY ile ilgili bir rahatsızlığımı paylaşmıştım. Bugün birçok yerde konuşulmuş haliyle...Benim gibi bir Bilkentli olan THY Yönetim Kurulu Başkanı M.İlker Aycı olaya bizzat müdahale etmiş.Ardında da THY Basın Müşaviri Yahya Üstün bey aradı ve bizzat konuyla ilgili üzüntülerini ve telafi isteklerini dile getirdi. Bu yaklaşım bile THY’nin nasıl doğru yönetildiğinin ve dünya markası olduğunu göstergesi oldu bana.Bu nezaket için teşekkürler cam olayını ise bu şekilde çözdük"