Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla ismini duyuran, daha sonra da bazı dizilerde rol alan oyuncu Hamdi Kahraman, trafik kazası sonucu bir kişiyi yaraladığı için 5 ay hapis cezası aldı. Mahkeme Kahraman'a verdiği cezayı erteledi. Mahkemede konuşan Kahraman, kazayı yoldaki gizli buzlanma nedeniyle yaptığını ve hiçbir kastının olmadığını söyledi.

2011 yılında otomobiliyle bir kazaya karışan oyuncu Hamdi Kahraman, hakkında dava açılmıştı. İstanbul 55’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Hamdi Kahraman ile müştekiler Recep Demir ve Mahmut Zengin hazır bulundu. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen ünlü oyuncu, “Olay günü gecesi saat 03.30 sıralarında işimden döndüğüm sırada hava durumu nedeni ile geçtiğim köprü altında gizli buzlanma nedeni ile hakimiyetimi kaybettim. Olay kasıtlı değildi, beraatimi istiyorum” dedi.

 
KAHRAMAN 5 YIL DENETİM SÜRESİNE TUTULACAK


Kararını açıklayan mahkeme, suçun işleniş biçimi nedeniyle Kahraman’ı 6 ay hapis cezasına mahkum ederken Kahraman’ın duruşmalardaki iyi halini göz önünde bulundurarak cezayı 5 aya indirdi. Ancak mahkeme hükmün açıklanmasını geri bıraktı. 5 yıl denetim süresine tabi tutulan Kahraman, bu süre zarfında bir suç işlerse aldığı hapis cezasını yatacak.
 
3 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENİYORDU
 
Kahraman 3 yıl önce dizi çekiminden dönerken Fatih’te, kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yol ortasındaki demir korkulukları parçalayıp karşı yöne geçti. Karşı istikametten gelen iki taksiye çarpan otomobil takla attı. Hamdi Kahraman kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, her iki takside bulunan toplam 4 kişi ise yaralandı. Olayın ardından hakkında dava açılan Kahraman’ın 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması isteniyordu.