Uzun süredir birlikte olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, dün nikâh masasına oturdu. Geçtiğimiz yıl aile arasında yapılan sade törenle nişanlanan çiftin düğün merasimi ise renkli geçti.

Doğulu, geleneklere uyarak düğün günü Atagül’ü evinden davullu-zurnalı törenle çıkardı. Geçtiğimiz ocak ayında babası vefat eden Atagül, annesinin Okmeydanı’ndaki evinden alındı.

Evin önünde karşılıklı çiftetelli oynayan çift, ardından düğünün yapılacağı Kanlıca’daki Ajia Otel’e geçti. Saat 19.30’da kokteyl ile başlayan törene yaklaşık 200 kişi katıldı. Kokteylin ardından nikâh saat 20.30’da kıyıldı.

İKİ GELİNLİK GİYDİ

Gelinin şahitleri Nazlı İmer Özbekar, Sevda Efe Boztepe ve Aslı Kızmaz oldu. Damadın şahitliğini ise Önder Altunbaş ve Mustafa Avkıran üstlendi. Düğünde Doğulu, Vakko marka lacivert bir smokin giydi. Atagül ise nikâhta Vakko Wedding imzalı gelinlik giydi. Oyuncu nikâh kıyıldıktan sonra after party’de Zeynep Tosun imzasını taşıyan gelinlikle boy gösterdi. Düğün, Çağlar Hepterlikçi’nin canlı performansıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Çift, düğünün ardından balayı için Bodrum’a gideceklerini söyledi.