Ünlü oyuncu Caner Cindoruk alkollü araç kullanmaktan 1 ay 20 gün hapis cezası aldı. Cindoruk'un cezası ise bir lira para cezasına çevrildi. Olay İstanbul Beşiktaş'ta 7 ay önce gerçekleşti. Polis Cindoruk'u 1.17 promil alkollü bir şekilde yakaladı. Cindoruk hakkında trafik güvenliğini tehlikeye soktuğu suçlaması ile dava açıldı. Davanın duruşması geçtiğimiz günlerde görüldü. Cindoruk, davada suçunu kabul etti. Mahkeme Cindoruk'a iki yıl hapis cezası verdi. Sonra iyi halden cezayı 1 ay 20 güne düşürdü. Ceza daha sonra da bin lira para cezasına çevrildi.

Sabah'tan Ali Oktay'ın haberine göre oyuncu Caner Cindoruk, İstanbul Beşiktaş'ta 7 ay önce polis kontrolü sırasında 1.17 promil alkollü çıktığı ve trafik güvenliğini tehlikeye soktuğu iddiasıyla 1 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Dava İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görüldü. Cindoruk, duruşmada bir kutlamada alkol aldığını ve polise yakalandığını kabul etti. Yargıtay içtihatlarına atıfta bulunan oyuncunun avukatı, suç oluşmadığı ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmadığı gerekçesiyle beraat; ceza çıkacaksa da paraya çevrilmesini istedi.

Mahkeme, Cindoruk'u önce alkollü araç kullanmak ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan iki yıl hapis cezasına çarptırdı.

Sanığın mahkemedeki iyi halini göz önünde bulunduran mahkeme suçta indirime giderek Cindoruk'un cezasını, 1 ay 20 güne düşürdü. Bunu da bin lira para cezasına çevirdi.