Beyazıt Öztürk, Altan Erkekli ve Gonca Vuslateri dışında tüm ekibin hazır bulunduğu partiye Sertab Erener ve Halil Sezai canlı performanslarıyla renk kattı.

Sürpriz veda haberiyle sevenlerini üzen ‘Yalan Dünya’ dizisinin ekibi vur patlasın çal oynasın bir veda gecesi yaptı. Dizinin oyuncularını ünlü isimler de yalnız bırakmadı.

Kanal D’nin 90 bölümdür ekranlarda olan dizisi ‘Yalan Dünya’ bu akşam son bölümüyle ekrana geelcek. Dizinin senaristi ve başrolü Gülse Birsel, ani vedaya bir gece düzenledi. Nişantaşı Sofa Otel üstündeki Franki’de düzenlenen veda yemeği, dizinin neşeli havasını aratmadı. Beyazıt Öztürk, Gonca Vuslateri ve Altan Erkekli’nin katılmadığı veda yemeğine Azra Akın, Sarp Apak, Nil Karaibrahimgil-Serdar Erener, Sertap Erener ve Halil Sezai gibi isimlerde katıldı. Gecede canlı sahne performansına daha sonra katılan Halil Sezai ve Sertap Erener’de eşlik etti.

Dizinin bitişini sitemkar bir veda yazısıyla duyuran Gülse Birsel, gecede kendisini yalnız bırakmayan İrem Sak, Hasibe Eren, Halil Sezai ve dizi ekibiyle sahneye de çıktı. (Vatan)