Muhteşem kadroları, özgün senaryoları ve inanılmaz yönetmenleri ile yeni sezon fırtına gibi esmeye başladı. İnanılmaz bir performans yakalayacak olan filmlere sizler için göz attık. Karanlığın elli tonu hd izle filmi önerilerimiz içinde ilk sırayı alıyor. Serinin ikinci ve merakla beklenen filmi. 10 Şubat tarihinde sitemizde izleme şansınız olacak. Romantik dram türünden karşımıza çıkacak olan filmin yönetmenliğini James Foley yapıyor. Başrollerinde ise Jamie Dornan, Dakota Johnson, Tyler Hochlin, Kim basinger ve Bella Heathcote yer almakta.

Senaryo ise Niall Leonard'a iat. Muhteşem bir yükseliş yapan filmi yüksek kalitede sitemizde izleme şansızını dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Filmin yapımcılığını ise Michael De Luca ve Fana Brunetti yapmakta. Oldukça farklı konuları ile dikkat çeken birçok türden film bizleri beklerken, çocuklar ve büyükler için harika yapımlar da göze çarpmakta. Bunlar içinde yer alan The lego batman movie hd izle filmi, eğlenceye inanılmaz bir haz katacak, çok farklı bir animasyon. Aksiyon ve komediyi de bünyesinde barındıran bu hoş filmden sizler de çok hoşlanacaksınız. Bu filmi 20 Şubat tarihinde izleyebileceğiz. Chris McKay tarafından yönetilen film, Seth Grham-Smith tarafından kaleme alınmış. Roy Lee ve Phill Lord ise filmin yapımcılığını yapıyor. Ülkemizde kimin seslendirmeler yapacağı henüz netlik kazanmış değil. Ama orijinalinde oldukça dikkat çeken ünlülerin sesleri var. Bu türden filmleri izlemek için ise sadece sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir. 

Geleneksel sistemden çok farklı şekilde bizler ile buluşan en özel filmler, sizler için de harika keyifleri sunacaktır. Özellikleri ve türleri ile en farklı yapımlar sitede sizleri bekliyor. 2017 Şubat ayı gerilim ayı da olabilir. 2016 yapımı olan inanılmaz bir bilim kurgu, aksiyon, gerilim ve korku ile buluşacaksınız. Serinin son filmi olan Ölümcül deney 6 hd izle filmi sizlerin de büyük keyif alacağı, izlemekten bıkmayacağınız en harika bölüm olacak. Milla Jovovich, Wentworth Miller, Ali Larter, Sienna Guillory ve Spencer Locke bu harika filmde sizleri esir edecek olan başarılı oyuncular. Ayrıca bu kez ABD yanı sıra Almanya, Avusturya, Kanada ve Fransa'da yapımda yerini alan ülkeler oldu.