Ülkemizde de İngilizce eğitimlerine geçmiş dönemlere kıyasla daha büyük bir ilgi var. Hemen hemen her şehirde İngilizce eğitimi konusunda sayısız özel kurumla karşılaşmak mümkün. Sadece İngilizce değil, iş yaşamında özellikle de uluslararası etkileşimin yüksek olduğu mesleklerde olanakları geliştirmek adına pek çok yabancı dille ilgili kurslar bulunuyor. Ne yazık ki okullarda aldığımız temel eğitimler ya da özel kurslarda aldığımız yabancı dil kursları bir noktadan sonra bize yeterli gelmiyor. Yabancı dil konusunda gerçek anlamda bir temel oluşturmak için en ideal yol, yurt dışında dil eğitimi almak. Fakat bu konuda ne yazık ki herkes bu kadar şanslı olamayabiliyor. Doğru ülke ve şehirde, doğru dil okulunda, doğru yaşta dil eğitimi almak kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde arttırmanızı sağlayacaktır. Yurtdışı eğitimde temel motivasyon kişisel mesleki eğitime sağladığı katkıdır. Kimi insanlar da akademik kariyer yapmadan önce yurtdışı dil okullarını bir basamak olarak görüyor.

Yurtdışında dil eğitimi alarak ya da yurtdışında üniversite okuyarak yabancı dil düzeyinizi ciddi anlamda arttırabilirsiniz. Yurtdışı dil okulları sanıldığı kadar maliyetli değildir. Özelikle bazı ülkeler, öğrencileri teşvik etmek adına konaklama, ulaşım ve en önemlisi vize gibi konularda pek çok kolaylık sağlıyor. Dünyada Malta, İngiltere, Kanada, Macaristan, ABD, Polonya gibi ülkeler yabancı dil eğitimi açısından öne çıkan ülkeler olarak sıralanabilir. Her ülkenin yabancı dil okulları konusunda farklı farklı politikaları vardır. Bu konuda daha fazla detay öğrenmek isterseniz ELT Yurtdışı Eğitim üzerinden danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Yurtdışında dil eğitimi almanın en önemli faydası dil öğrenme süreçlerindeki başarı oranıdır. Türkiye'de yıllar boyunca eğitim alıp gelemediğiniz seviyeye yurtdışı dil okullarında çok daha kısa bir süre içinde ulaşabilirsiniz. Bir yabancı dili öğrenmek için o dilin konuşulduğu ülkede ikamet etmek, orada zaman geçirmek ve sosyalleşmek gerekiyor. Bu aynı zamanda pek çok iş fırsatının ayağınıza gelmesini sağlayacaktır. Hem akademik kariyer düşüncesinde olan bireylere, hem de özel sektörde çalışmak isteyen kişilere İngilizce konusundaki yetkinliklerinden dolayı öncelik tanınacaktır. Yabancı dil, iş hayatında rakiplerinize fark atmanızı sağlar. Bu sayede aynı zamanda yeni ve yabancı kültürlere dokunma fırsatı edinmiş olursunuz. Kalıcı arkadaşlıklar edinir, Türkiye'yi bir başka ülkede temsil etmenin ayrıcalığını ve gururunu yaşarsınız. Yabacı dil eğitiminden sonra öz güveninizin ciddi anlamda artmaya başladığını göreceksiniz. Yabancı dil okullarında eğitim almış bireyler Türkiye'ye döndüklerinde, çok daha kararlı ve vizyon sahibi kişilere dönüşebiliyor. Yurtdışı dil okulları aracılığıyla hem pratik hem de teorik olarak çok iyi bir eğitim alabilirsiniz. Ayrıca ileride yurt dışında çalışmak isterseniz, yabancı dil okulları sizin için güçlü bir köprü olacaktır.

ELT Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
Barbaros Blv. 29/10 Beşiktaş
Tel: 0212 236 0 444