CHP’li Dr. Turgay Bozoğlu, Mehtap Mahallesinde 2 bin kişiyle buluştu.

Mehtap mahallesinde 2 bin civarında vatandaşların ve coşkulu partililerin katıldığı mini miting niteliğindeki toplantıda bir konuşma yapan Dr.Turgay Bozoğlu, Bu semtte doğdum. Bu semtte büyüdüm. Bu toprağın suyunu içtim. Şimdi kendi semtime milletvekili adayı olarak gelmek ve karşınızda bu sıfatla konuşmak yapmak beni son derece heyecanlandırdı. Seçilirsem tüm İzmir’in ve İzmirlilerin sorunları için elimden ne geliyorsa yapacağım’ diyen Dr. Turgay Bozoğlu, ‘Bir emekçi çocuğu olarak, kardeşiniz olarak, evladınız olarak sizlerden destek istiyorum. Ülkemizi bu noktaya getiren, emekçilerin çocuklarını yok sayan, kendi yandaşlarını zengin edip fakirin, yoksulun sorunlarını görmezden gelen AKP’nin düzenini yıkmak için sizlerden destek istiyorum. Aile Sigortası başta olmak üzere 41 projesiyle Türkiye’yi kurtaracak olan CHP’ye ve evladınız, kardeşiniz, komşunuz olan bana sahip çıkmanızı istiyorum’’ dedi

 
Bu Projelerin Çoğu İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Hazırladığı Planlarda Var

Başbakan’ın İzmir’e dair açıkladığı projeleri değerlendiren Dr. Turgay Bozoğlu, Başbakan tarafından açıklanan İzmir projelerde merkezinde insan olmadığını vurgulayarak şöyle konuştu:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan bu projelerde tam bir hayal satma düşüncesi vardır. Bu projelerin bazıları hayalden ibaret bazıları da İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapmayı planladığı projeler çerçevesinde vardır. Bu demek oluyor ki Sayın Başbakan CHP’li sosyal demokrat belediyelerin ne kadar doğru yolda olduğunu görmüş ve CHP’li sosyal demokrat projelerinden esinlenerek projeler açıklamıştır. Buradan Sayın Başbakan’a sesleniyorum boşuna kopya çekmeye ve hayal satmaya yorulmasınlar. CHP iktidarında ülkeyi aydınlığa, geleceğe, çağdaşlığa götürecek daha çok projeler gerçekleşecektir. Biz AKP gibi yandaş zengin etmeyeceğiz, ülkemizi daha ileriye taşıyıp, yoksulluğu bitirecek ve halkımıza rahat bir nefes aldıracağız.