Bakıma muhtaç kadınların da gün kapsamında mutlu edilmeye ihtiyaçları olduğuna dikkat çekmek için alışılmış etkinliklerin dışına çıktıklarını belirten AKP Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zerrin Ak, vatandaşlarla birlik ve beraberlik gösterdiğimiz bu etkinlikte, ilgi  gösteren partili bayanlara ve görev yapan gönüllü kuaförlere teşekkür etti. 
Dezavantajlı gruplar olarak adlandırılan yaşlı, engelli, mağdur her vatandaşın sorununu çözmeye AKP hükümeti ile bir muhatap bulunulabildiğini dile getiren Başkan Ak, "El uzatan her bireyimize karşılık bir yardım eli uzanmakta. 2002 öncesinde hayal gibi görünen birçok hizmet, birçok uygulama artık işler halde. Her zaman vatandaşımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Engelli ve yaşlı bayanlarımız toplumumuzun en önemli birer parçasıdır. Onları yok sayamayız. Tam tersine hayatı onlar için daha kolay ve yaşanılır kılmalıyız. Onlara sahip çıkan toplumlar gelişmiş toplumlardır. Hükümetimizin bu yönde çok güzel çalışmaları var. Bu dönemde bakıma ihtiyaç duyan bayanlarımız daha rahat bir yaşantıya kavuştular. Sunulan maddi imkânlarla onlara bakan vatandaşlarımızda ekonomik olarak rahatladılar. Artık yardıma muhtaçlara daha özenli bakıyorlar" dedi. 
İlçedeki bayan kuaförlerden gönüllü bir ekip oluşturan kadınlar, evinden çıkamayacak kadar bakıma muhtaç bayanların evlerine gitti. Bayanların tırnak ve saç kesimi gibi kişisel bakımlarını yaptılar. Evinden çıkabilecek bakıma muhtaç bayanları ise araçları ile alıp güzellik salonuna götürdüler. Bu etkinliğe gönüllü destek veren kuaförler, bayanların tepeden tırnağa bakımlarını gerçekleştir. Etkinlikte bir araya gelen bayanlar zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Tepeden tırnağa 35 bayana bakım hizmeti sunan kadınlar konuklarına ikramlar sundu. Mini eğlencede günün stresi atıldı.