CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili Aday adayı İktisatçı Ayten Karadağ, aday adaylığını açıkladığı günden itibaren aralıksız ziyaret ve çalışmalarına Torbalı İlçesindeki vatandaşları ve esnafı ziyaret ederek devam etti.

Sosyal Yardımlar; Yandaşlara Değil, İhtiyacı Olan Halkımıza Obj4ektif Olarak Dağıtılacak

Torbalı ziyaretinde vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyen İktisatçı Milletvekili Aday adayı Karadağ, CHP'nin 'Aile sigortası' projesinin ve neden milletvekili olmak istediğini anlattı.

Karadağ, Torbalılı vatandaşlara projeyle ilgili olarak, "Türkiye'de sosyal yardım çok sayıda kuruluş tarafından dağıtılıyor ve objektif değil. Bu yardımlar daha çok yandaşlara dağıtılıyor. Genel başkanımızın dediği gibi; CHP’nin kuracağı halkın iktidarında en yoksul aileye en az 600 TL en az para vereceğiz ve bu aileleri yoksulluk eşiğinin üstüne taşıyacağız" diye konuştu.

Paranın evin kadınına verileceğini belirten Karadağ, Türkiye'de en önemli meselesi yoksulluk ve işsizlik. Bunun çözülmesi gerekiyor. Biz CHP olarak bu sorunları çözeceğiz. Hem de bu sorunları kadınların desteğiyle çözeceğiz. CHP iktidarında temel nokta kadınlar olacak. Bunun için sosyal devleti yeniden inşa edeceğiz.’’ dedi.


Torbalı Esnafından Büyük Destek Geldi


‘Siyasette Güçlü Kadın’ sloganıyla yola çıkarak CHP İzmir Birinci Bölge’den milletvekili aday adayı olan Ayten Karadağ, Torbalı ilçe esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Karadağ’ı aralarında görmekten duydukları mutluluğu dile getiren ilçe esnafı, Karadağ’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.