Menderes Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Menderes Belediye Başkan Adayı Bülent Soylu, seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu yoğun bir mesai geçirdi. Cumartesi ve Pazar günü 8 köy gezen Başkan Soylu, vatandaşlarla buluşmasında yeni dönemin projelerini de sıraladı.

Yapılamaz denenleri yaptık

Cumartesi günü Soylu, Çileme, Sancaklı, Karakuyu ve Çakaltepe köylerini ziyaret etti. Soylu, 5 yıllık süreçte 500 km ova yolunu çiftçilere kazandırdığını hatırlatarak, “5 yılda yapılamaz denen, olmaz denen tüm çalışmaları hayata geçirdik. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerlerde de vatandaşlarımızın sesi olduk. Çileme Mahallemize kapalı ve kır düğün salonumuzu kazandırıyoruz, Sancaklı Mahallemizin zirai su sorunun çözdük, depoların alana yerleştirilmesiyle Sancaklılı hemşehrim de tarlada suyu görecek. İnşallah yeni dönemde de çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan devam edeceğiz. Karakuyu’daki hemşehrilerimizin en büyük isteği düğün salonumuzu da, gençlerimizin heyecanla beklediği halı sahamızı da mahallemize kazandıracağız. Çakaltepe’ye kazandırılacak Tarım Organize Sanayii Bölgesi ile mahallemiz tarımın merkezi olacak” dedi.

Eşit hizmet

Pazar mesaisinde ise Küner, Develi, Tekeli, Bulgurca’yı ziyaret eden Başkan Soylu,  “Küner yolu üzerindeki esnafımızla buluşmamızda ihtiyaçları olan üst geçiti kazandıracağımızın sözünü verdik. Develi’de hemşehrilerimizin sosyal tesis isteklerini de hayata geçireceğiz.Tekeli’de vatandaşlarımızla buluşmamızda da hemşehrilemizin talep ve önerilerini dinledik, Tekeli meydanımızda ki çalışmalarımızı inceledik. Bulgurca’da da yapmış olduğumuz işlerin devamını yeni dönemde de sürdüreceğimizi sözünü verdik. Menderes’in her mahallesi için eşit hizmet anlayışıyla bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonrada çalışacağız” diye konuştu.

Bedava kek ve yatıp yuvarlanma

Soylu'nun halı saha ve düğün salonu vaatleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerinden önce sıklıkla dile getirdiği "Millet Kıraathaneleri'nde bedava çay ve kek ile Millet Bahçeleri'nde yatıp yuvarlanma özgürlüğü" vaatlerini akla getirdi.