“Siyasi evi” olarak tanımladığı CHP Konak İlçe Başkanlığı ile ilçe örgütleri ziyaretlerini başlatan Bedri Serter, CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın kendisi için ayrı bir yeri olduğuna dikkat çekti.

Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşerek adaylık konusunda destek sözü alan Serter, Güzelbahçe, Mordoğan, Karaburun, Balçova, Gaziemir, Karabağlar, Narlıdere ve Güzelbahçe İlçe Başkanlıklarını da ziyaret etti; ilçe yöneticileriyle görüş
alışverişinde bulundu.

İzmir sanayicisi ve işadamlarının sorunlarını çözmek amacıyla yola çıktığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Aday Adayı Bedri Serter, “Yıllardır birlikte omuz omuza çalıştığımız ilçe örgütleriyle, Türkiye’nin aydınlığa çıkışını müjdeleyecek bu önemli seçimlerde de yine vargücümüzle mücadeleye devam edeceğiz. CHP’nin, demokrasiyi tabana yayan ve tüm toplum kesimleri için, iş, aş ve özgürlük kavramlarıyla bütünleşen parti politikaları çerçevesinde hareket ederek İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin oy potansiyelini daha da yükselteceğiz” diye konuştu.

25 yıldır faaliyet gösterdiği büro mobilyaları sektörü ve 15 yılı aşkın süredir bünyesinde her kademede nefer olarak çalıştığı CHP’de her zaman adaletli ve paylaşımcı bir yapıyı egemen kılmaya çalıştıklarını kaydeden Serter, “Sanayi, ticaret, ve sivil toplum kuruluşlarıyla beraber, ilçe örgütlerimizin de desteğiyle, İzmir’in adını her platformda yukarıya taşıyacağız” dedi.

Doğma büyüme İzmirli olduğunu, bütün öğrenim hayatını İzmir’de tamamladığını ve işini de İzmir’de sürdürdüğünü hatırlatan Bedri Serter, “Dolayısıyla sanayi ve ticaret dünyası temsilcileriyle uzun yıllardır güven dayalı ilişkiler kurduk. Bu seçimde İzmir kazanacak, İzmirli kazanacak ve İzmirli adaylar kazanacak” ifadesini kullandı.