İskender Dörtoluklar- CHP Bornova İlçe Başkan Adayı Okan Karlıdağ kongre sürecinde izleyeceği yöntemi  ve inancı  şöyle aktardı: "Ulusal Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği çağdaşlık ve aydınlanma yolunda, Cumhuriyet ve devrim değerlerine sahip çıkan, iddialarını kararlılıkla ortaya koyan, parti içi barışı ve demokrasiyi sağlayan, inançlı, üretken, halka güven veren bir CHP yatratacağına ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na inancımız tamdır."

İzmir sokaklarında karanlığa müsaade yok


Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Karlıdağ, "Ülkemizin içinde bulunduğu zor koşulları hepimiz biliyoruz. Ulu önderimizin ve partimizin kurduğu Cumhuriyet, karşı devrimcilerin hayasızca saldırılarıyla karşı karşıya. Laik Cumhuriyeti yıkma hedefini 2023 olarak açıkladıkları halde, bunu daha öne çekme iştahıyla hareket ediyorlar. Halkın gözünü boyayarak ve kandırarak anlattıkları sağlık ve eğitim politikaları, uygulamada yoksul ve emekçi halkın sırtında ezici bir ekonomik yük olarak ortaya çıkmıştır. Oluşturulan imkanlardan sadece varlıklı kesimler yararlanabilmektedir. Ak Parti'nin İzmir ve  Bornova ile ilgili heveslerini kursaklarında bırakacağız. İzmir sokaklarının karanlığa gömülmesine müsaade etmeyeceğiz. İzmir ve Bornova'yı Ak Parti'ye teslim etmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Gençlik projelerimiz hazır

Karlıdağ, kongerede  kendisi ve yönetiminin seçilmesi halinde delegelere şu vaatlerde bulundu: " Yapacağımız faaaliyetlere uygun kadın ve gençlik kollarımızın aktivitelerini rahatça yürütebileceği, öncelikli bir mekan hazırlamak öncelikli konularımızdandır. Bunun için üyelerimizden ve faaliyetlerimizden kaynak yaratılmalıdır. Kadın ve gençlik kolları seçimlerini önemsiyoruz. Bu kolların yapılanması ve aktif hale gelmesi için koşulları mutlaka yaratacağız. Üniversite gençliğinin partiyle aktif bağının kurulması ve gençliğin altı oklu bayrağımızın etrafında toplanmasını sağlayacağız. Çevre bölgelerimize bağlı halk odalarının oluşturulmasını yaşamsal önemde görüyoruz.  Bunun için parti örgütümüzle birlikte yoğaun çaba harcayacağız. Mahalle ve sokak örgütlenmelerine partimizin her haneye ulaşabileceği şekilde yeniden yapılandırmak zorundayız ve bunun için çaba harcayacağız."