Halide Demir- Tire'de Tayfur Çiçek'in ardından adı CHP Bayındır adayı olarak açıklanan İzmir Vali Eski Yardımcısı Ardahan Totuk, kısa bir süre önce seçim çalışmaları sürecinde sol dizindeki çapraz bağlarında oluşan yırtığın ardından bacağının alçıya alınması ve ardından ameliyat olmasının ardından çekilme kararı aldığını açıkladı.

Facebook adresinden de kararını açıklayan Totuk, ayağında oluşan sıkıntı nedeniyle sokak sokak kapı kapı gezerek yapmak istediği çalışmayı gerçekleştirememe kaygısı taşıdığını, bu kaygısını parti yöneticileri ve örgütle de paylaştığını belirtti.

SEÇMENLERLE YÜZYÜZE GÖRÜŞÜP TANIŞMAK İSTİYORDUM AMA


Totuk, sosyal medyada yayınladığı ve gazetemize yaptığı açıklamasında, "Sol dizimdeki çapraz bağların yırtılması sonucu bacağım alçıya alındı. Devamında ameliyat olmam kuvvetle muhtemel. Bu süreçte Bayındır merkez, Canlı,Çırpı,Hasköy mahallelerimiz, Zeytinova ve 36 Köyümüzde sokak sokak, kapı kapı dolaşarak, meslek hayatım nedeni ile uzun yıllar ayrı kaldığım sevgili hemşehrilerimle yüz yüze görüşüp tanışmak istiyordum. Bunu gerçekleştirme olanağım çok azaldı. Partimin seçimi kazanma yüksek olasılığını riske atmamak için endişemi CHP üst yöneticileri ile paylaştım" dedi.

YENİ ADAYI TÜM GÜCÜMLE DESTEKLEYECEĞİM

Ardahan Totuk, partisi CHP'nin göstereceği yeni bir adayı da var gücüyle destekleyeceğini vurgulayarak, "Partimin göstereceği yeni adayı tüm gücümle destekleyeceğimi, Seçimden zaferle çıkmamız için Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) neferi olarak parti örgütümle birlikte içtenlikle çalışacağımı saygılarımla bilginize sunarım" ifadelerini kullandı.