Halide Demir- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri, yaklaşan 30 Mart seçimleri öncesinde bugüne değin belirlemediği belediye başkan adayları hakkında sabah saatlerinde yaptığı toplantı öğleden sonra sona erdi.

İstanbul, Adana, Mersin ve İzmir ile bazı ilçelerinin netleştiği MYK toplantısında resmi açıklama henüz yapılmazken İzmir'in Gaziemir, Torbalı, Bergama, Güzelbahçe, Foça adaylarının netleştiği belirtiliyor.

MYK'da ismi netleştiği belirtilen ancak henüz netleşmeyen bilgilere göre, adayların Gaziemir'de adı daha önce Konak için geçen ve resmi başvurusunu yapan İzmir Baro Eski Başkanı Avukat Sema Pekdaş, Torbalı'da Ufuk Yörük olduğu kaydedilirken; Bergama, Güzelbahçe, Foça'da mevcut başkanlarla yola devam edilme kararı alındığı belirtiliyor.

Gelen bilgilere göre MYK üyeleri, Bergama'da mevcut başkan Mehmet Gönenç, Güzelbahçe'de mevcut başkan Mustafa İnce ve Foça'da Gökhan Demirağ ile yola devam kararı alındığı bildiriliyor. CHP Genel Merkez'deki toplantı sürüyor...