CHP Genel merkezi önünde parti yetkilileri tarafından karşılanan Davutoğlu'na; Ömer Çelik, Numan Kurtulmuş, Cevdet Yılmaz ve Ayşenur Bahçekapılı'dan oluşan AK Parti heyeti eşlik etti. Davutoğlu CHP'nin merdivenlerini çıkarken gazetecilere tebessüm ederek el salladı. Davutoğlu' nun parti binasına girmesinden sonra başka bir araçla kutular içerisinde tatlı ve kandil simidi getirilmeside dikkat çekti.



ARACIN PLAKASI "06 DB 0353"

Öte yandan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu taşıyan aracın CHP Genel Merkezi' nin bahçesine girdiği sırada sivil plakalı olması nedeniyle gazeteciler arasında "Devlet Bahçeli mi geldi" diye yorumlanırken, aracın içinden Davutoğlu'nun çıkması gazeteciler arasında espriye neden oldu.


AK PARTİ VE CHP, HEYETLERİNDE YER ALACAK İSİMLERİ BELİRLEDİ


AK Parti ile CHP arasında yürütülen koalisyon görüşmelerinde genel başkan ve dört milletvekilinden oluşan ve 1+4 olarak değerlendirilen koalisyon görüşme heyetine, CHP'nin isteği üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Siyasi Baş Danışmanı Rasim Bölücek de eklendi. Bunun üzerine AK Parti de Ankara Milletvekili Mücahit Aslan'ı koalisyon görüşme heyetine ekledi. AK Parti'nin CHP ile koalisyon görüşmesi, 1+5 olarak devam ediyor.

AK Parti'nin koalisyon heyetinde yer alan isimler:

Ömer Çelik, Numan Kurtulmuş, Cevdet Yılmaz, Ayşenur Bahçekapılı ve Mücahit Aslan.CHP'nin koalisyon heyetinde yer alan isimler:

Haluk Koç, Selin Sayek Böke, Faik Öztrak, Akif Hamzaçebi ve Rasim Bölücek.