Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bulunan parti genel merkezine giderek 1. Bölge Milletvekili Adaylık başvurusunu resmen yapan Yüksel Demirsoy, ayağının tozuyla geldiği İzmir’de muhtar ziyaretlerine devam etti. Referandum oylamasında binlerce kişinin oy kullanamaması üzerine özellikle muhtarları ziyaret eden ve askıya çıkan seçmen listelerini tek tek inceleyen Yüksel Demirsoy, kendi mahallesi olan Gaziemir Atıfbey Mahalle Muhtarı Fevzi Özkafalı’dan seçmen listeleri hakkında bilgi aldı.


“2. KURTULUŞ SAVAŞI”


9 yıldır ülkenin varlıklarını yandaşlarına peşkeş çeken AKP iktidarından kurtuluş tarihinin 12 Haziran olduğunu belirten Demirsoy; “9 yıldır iktidarda olan AKP bir korku imparatorluğu yarattı. Devletin varlıklarını özelleştirme adı altında yandaşlarına peşkeş çekerek kendi zenginini yaratırken halkı fakirleştirdi. Bu iktidar döneminde basın susturuldu, kanunsuz dinlemelerle kendilerine muhalif olanlar hakkında suç üretildi. Kendi medyasını, kendi zenginini, kendi hukukunu yaratan AKP’den artık kurtulma vaktidir. Bu seçim ülkemizin vereceği 2. Kurtuluş Savaşı’dır. 12 Haziran bu ülkenin son seçimi olabilir, bu yüzden her şeye çok dikkat etmeli demokrasinin gereği olan oy kullanma hakkımızı sandığa giderek kullanmalıyız” dedi.

Yüksel Demirsoy, kendisinin ve ailesinin de adını listeden bularak, 31 Mart tarihinde seçmen listelerinin askıdan ineceğini bu tarihten önce herkesin muhtarlıklara gitmesi gerektiğini söyledi.