Genç siyasetçiler, Susmuş’un enerji ve dinamizmi ile genç yüreklerin sesi olacağını vurgularken Susmuş da, “Gençler, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin güvencesidir.” dedi.

CHP’nin hem hukukçu hem de kadın milletvekili aday adaylarından Pınar Susmuş, toplumun tüm kesimlerine yakınlığını iyiden iyiye hissettiriyor.  Öyle ki avukat Susmuş’a yediden yetmişe hemen herkes desteğini ifade etmekten geri durmuyor. Bölgesinde özellikle kadınların canı gönülden destek verip, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görmek için çaba sarfettiği Susmuş’u İzmirli gençler de onayladı. Başta CHP’li gençlik kolları üyeleri olmak üzere birçok genç, “Pınar Susmuş’un yanındayız” mesajı verdi. Gençler, Susmuş için “ Değişim sloganıyla yola çıktığını açıklamış olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne çok yakışıyor. Bayraklı Belediye Meclis Üyeliğinde ortaya koyduğu performans da ileride neler yapabileceğinin, halkın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi noktasında elinden geleni yapmaktan geri durmayacağının kanıtıdır. Böyle isimlerin CHP çatısı altında ulusal düzeyde siyaset yapıyor olması İzmir için bir şanstır.” dedi.


“GENÇLERİ DİNLEYECEĞİZ…”


CHP Bayraklı Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nun Atatürk Anıtı’na çelenk koyma etkinliğine katılan ve burada genç siyasetçilerle sohbet etme imkanı bulan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Pınar Susmuş ise, “Türkiye’nin geleceği, onların özgürlüğüne, eğitimine, yaratıcılığına ve vizyonuna bağlıdır. Türkiye’yi Avrupa ülkeleri arasında Ulusal Gençlik Konseyi’ne sahip olmayan tek ülke konumunda olmaktan çıkaracağız. Genç kuşağın, özellikle genç kızlarımızın, siyasete, eğitime, istihdama ve toplumun her alanına katılımını arttırmak ve onların karar verme süreçlerinde söz sahibi olmasını sağlamak en önemli hedefimizdir. Ayrıca gençlerimizin düşünce ve endişelerini sadece gençlikle doğrudan ilgili alanlarda değil, tüm politika ve karar verme alanlarında dikkate alarak, gençlerin görüşlerini, önceliklerini ve arzularını dinleyeceğiz, güçlendireceğiz ve faaliyete geçireceğiz.” diye konuştu. Susmuş daha sonra gençlerle Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çektirdi.