Gül, Moğolistan Büyükelçisi Batkhishig Badamdorj'u Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Büyükelçi Badamdorj Cumhurbaşkanı Gül'e güven mektubunu sundu. Ardından Gül, Moğolistan Büyükelçiliği çalışanları ile fotoğraf çektirdi. Badamdorj, 2012 yılına kadar ülkesinde Dışişleri ve Ticaret Bakanlığı'nda devlet bakanı olarak görev yapmıştı.
Gül, ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Gül'e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün yaptığı görüşme soruldu. Konuşmasına Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başlayan Gül, "Her ne kadar bugün bir mesaj yayınladıysak da bütün kadınların bugününü kutluyorum" dedi.
Gül, bir soruya cevaben de "Bildiğiniz gibi ana muhalefet partisi lideri dün görüşme talebinde bulundu. Ben de cumhurbaşkanı olarak ana muhalefet partisi lideri ile görüşmemden tabii bir şey olamaz. Kendisi içinde bulunduğumuz önemli gündemle, bununla ilgili düşüncelerini, partilerinin görüşünü geniş bir şekilde anlattı. Ben de kendisine bununla ilgili bazılı düşüncelerimi aktardım. Faydalı bir görüşme oldu" diye konuştu.
Kendisine "Görüşlerden paylaşabileceğiniz var mı? Liderler zirvesi düşünüyor musunuz?" sorusu yöneltilen Gül, "Onlar bizim aramızda kalsın faydalı oldu" demekle yetindi.