Aykut Polatlı-AKP'li vekiller için 'gündüz bir insan gece bir kurt gibiler bunlar' diyen CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven meclisteki kavga anını ise şöyle anlattı: Ben resim çekiyordum nasıl kızıyorlar. Beni bile dövecekler. HDP'den bir milletvekilini de tırmıklamışlar. Çekici almış birisi Thor gibi ortada dolanıyor, saldırıyor.  Musa Çam'ı  yerde görünce biraz durdular.

AKP'nin sıkıyönetim koşullarına yasal bir içerik kazandırdığı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Çıkaracağız, çıkaracağız, çıkaracağız" naraları eşliğinde savunduğu İç Güvenlik Paketi TBMM'ye içeriğine uygun bir biçimde geldi. AKP'li milletvekilleri yasayı Meclis'ten geçirebilmek için muhalefet milletvekillerine tokmakla saldırdı, 4 milletvekili yaralanarak Meclis'in revirine kaldırıldı. Görüşmelerin halktan gizlenmesi için kapalı oturum kararı alınması ve TBMM TV'nin karartılması nedeniyle Meclis Genel Kurulu'nda yaşananlar milletvekilleri tarafından duyuruldu.

Çekiçli saldırı, vekiller yaralı

Milletvekillerinin Twitter'dan yaptıkları açıklamalara göre görüşmeler sürerken tartışma çıktı. AKP'li milletvekilleri HDP ve CHP'li milletvekillerine saldırdı. Saldırı sırasında bir AKP'li milletvekili çekiç kullandı. Saldırı sonucunda CHP milletvekilleri Mahmut Tanal, Musa Çam, Aykut Erdoğdu ve Refik Eryılmaz ile HDP milletvekilleri Sebahat Tuncel ve Ertuğrul Kürkçü yaralandı. Milletvekillerinin yaralı haldeki görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.
CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Musa Çam'ın göğsüne aldığı darbe ile fenalık geçirdiğini ve kaburgasının kırıldığını duyurdu.

Thor gibiler

CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, AKP'li vekillerin İç Güvenlik Paketi'ni bugün getirebilmek için büyük çaba içerisinde olduğunu belirtti. Güven saldırı kısmını ise şöyle anlattı: Akşam bir felaketti.  En ilginci meclis açıldı Özgecan adlı kızımızla ilgili AKP milletvekilleri de konuştu. Şiddeti eleştirdiler gece kadın milletvekillerine saldırdılar. Gündüz bir insan gece bir kurt gibiler bunlar. Ben resim çekiyordum nasıl kızıyorlar. Beni bile dövecekler. HDP'den bir milletvekilini de tırmıklamışlar. Çekici almış birisi Thor gibi ortada dolanıyor, saldırıyor.  Musa Çam'ı yerde görünce biraz durdular.