Vatandaşın en büyük derdinin geçim derdi olduğunun altını çizen Demirsoy; “AKP iktidarı ekonominin büyüdüğünü söylüyor, halkın refah içerisinde yaşadığı imajı veriliyor ancak gerçek hiç de öyle değil. Toplumun küçük bir kesimi zenginleşirken, işçi, köylü, memur ve esnaf her geçen gün yoksullaşıyor. AKP’nin sürdürdüğü ekonomi politikaları ‘hep bana’ anlayışından öte gidememiştir” dedi.


“POSTACILARIN DAYAK YEMEDİĞİ KALIYOR”


Gaziemir’de yaşayan vatandaşlarla her gün sohbet etme imkanı bulduğunu belirten Demirsoy; “Halkımız artık postacıdan korkar oldu. Eskiden mutlu haberler getiren postacılar şimdilerde sadece icra kağıdı getiriyor. Konuştuğum posta memurları eskiden vatandaşın kendilerini mutlu bir şeklide karşıladığını ancak şimdi dövmekten beter ettiklerini söylüyor. Biz çocukken postacıyı gördüğümüzde ‘bak postacı geliyor’ diye şarkı söylerdik şimdi vatandaş postacıyı görünce ‘kaç postacı geliyor’ diye kapısını açmıyor. Gaziemir’de bir posta memuru günde ortalama 80-90 adet icra ihbarnamesi dağıtıyor. 120 bin nüfuslu bir ilçede bir ayda yaklaşık 10 bin kişiye icra dosyasının gitmesi AKP iktidarının artık miadının dolduğunu gösterir” şeklinde konuştu.


“AİLE SİGORTASI İLE VATANDAŞLAR NEFES ALACAK”


Ziyaret ettiği her muhtarlıkta seçmen listelerini inceleyen ve vatandaşları 12 Haziran’da sandık başına davet eden Demirsoy, CHP’nin ürettiği projelerle halkın umudu olduğunu belirterek; “Aile sigortası projesi genel başkanımızın üzerinde hassasiyetle durduğu bir proje. Bu projenin AKP’yi ne kadar telaşlandırdığını söylemeye gerek yok. Onlar sadaka devleti isterken, biz sosyal devletten yanayız. CHP iktidarı ile vatandaşlar; acaba makarna, kömür verecekler mi? diye beklemeyecek. Aileler daha güçlü, daha ferah bir yaşam sürecek” şeklinde konuştu.