İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ise salonda oturacak yer bulamayan bazı partililerin toplantıyı ayakta takip ettiğini görünce, "Kusura bakmayın. AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nı alacak salon Karşıyaka'da yok. Salonlar bize dar geliyor" dedi.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı Nisan ayı Danışma Meclisi Toplantısı, Bostanlı Vilayetler Evi'nde AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Sürekli: AK Belediyeciliğe az kaldı

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli gerçekleştirdi. Sürekli'nin "AK Parti'nin Karşıyaka Belediye Başkan adayı Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nın içinden çıkacak ve Karşıyaka AK Belediyecilik ile tanışacak" sözü, toplantıya katılan partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Sürekli, salonda oturacak yer bulamayan bazı partililerin toplantıyı ayakta takip ettiğini görünce, "Kusura bakmayın. AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nı alacak salon Karşıyaka'da yok. Salonlar bize dar geliyor" dedi.

Sürekli şu açıklamalarda bulundu: "Seçime bir kala startı verdik. Bugünkü toplantımızın teması, 'Seçime 1 Kala Karşıyaka'yı konuşuyoruz, Karşıyaka'ya danışıyoruz' olarak belirlendi. Önümüzdeki günlerde bu toplantıları daha lokal manada mahallelerimizde de gerçekleştireceğiz. Karşıyaka'da her şeyi konuşacağız, herkese danışacağız. Daha güzel bir Karşıyaka için buna mecburuz. Karşıyaka için yoğun bir tempoda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teşkilat olarak çok iyi durumdayız. Daha da iyi olacağız. Biz devamlı çalışacağız, her zaman dünden daha iyi olacağız ve nihayet Karşıyaka ile AK Belediyeciliği tanıştıracağız. Niyet halis akıbet hayır olsun" dedi. İlçe Başkanı Sürekli'nin konuşmasından sonra Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli ve Yerel Yönetimler Başkanı Ömer Beydeş birer sunum gerçekleştirdi. Kadın Kolları Başkanı Emine Çetin ve Gençlik Kolları Başkanı Alpay Buzgan da yaptıkları konuşmalarla teşkilata hitap ettiler.

Şengül: Karşıyaka için güzel günler kapıda


Toplantıda söz alan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, "AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı'na başarılı çalışmaları için teşekkürler. Karşıyaka ile uzun süredir aramızda bir mesafe var. Bu mesafenin sorumlusu Karşıyakalılar değil, bizleriz. Bu mesafeyi kapatmak, Karşıyaka ile kucaklaşmak için tüm iyi niyetimizle çalışıyoruz. Karşıyakalılar'ın da bu iyi niyete duyarsız kalmamasını temenni ediyoruz. Bu anlamda bu toplantının temasını çok beğendim, 'Seçime 1 Kala Karşıyaka'yı konuşuyoruz, Karşıyaka'ya danışıyoruz' teması çok güzel olmuş. Karşıyaka'daki herkese danışmalıyız. İnsanları daha mutlu, kentin bütünü daha gelişmiş ve daha yaşanılabilir bir Karşıyaka hepimizin ortak hayali. Bu hayali gerçeğe dönüştürecek olanlar da bizleriz. Karşıyaka için güzel günler çok yakın, güzel günler kapıda." dedi.