1 Kasım seçimlerine hazırlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kullanıcılarının sorularına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nun en dikkat çekici yanıtı ise Beşiktaş'la ilgili oldu. Beşiktaş'lı olan CHP liderine, Beşiktaş'ın bu seneki durumunu nasıl bulduğu soruldu. Kılıçdaroğlu'nun bu soruya cevabı ise “Mario Gomez cha cha cha” oldu. Kılıçdaroğlu'nun bu yanıtı ise en çok paylaşılan yanıt oldu. Ancak cevabı CHP liderinin mi verdiği yoksa, sosyal medya ekibinin mi verdiği ise tartışılan konulardan oldu.

"Ben Kemal Kılıçdaroğlu Tekrar Aranızdayım" başlığıyla açılan bölüme gece boyunca 1 Kasım seçimlerinden GSS prim borcuna onlarca konuda  yüzlerce mesaj geldi.

Kılıçdaroğlu, en ilginç yanıtlarından birini, tuttuğu takım olan Beşiktaş konusundaki soruya verdi.

“Son buluşmamızda ‘Ne olacak bu Beşiktaş’ın hali’ diye sorduğumuzda ‘Çok sakat var’ demiştiniz. Bu seneki durumu nasıl buluyorsunuz?” sorusuna Kılıçdaroğlu’nun cevabı kısa oldu: “Mario Gomez cha cha cha.”

CHP liderinin Ekşi Sözlük etkinliğinin sosyal medyada en çok paylaşılan yanıtı buydu. Ekşi Sözlük’te “Mario Gomez cha cha” başlığı altında da yanıtı gerçekten Kılıçdaroğlu’nun mu, yoksa sosyal medya ekibinin mi verdiği tartışıldı.