Karabağlar İlçe Dayanışma Toplantısı'nda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Uçar, konuşmasında Karabağlar Belediyesi'ne gönderme yaparak, "Guinenes Rekorlar kitabı sayfalarına 13 trilyonluk borçla yapılmış heykelle gireceklermiş. Keşke CHP'li Belediye Başkanı en çok eğitim bursu veren belediye başkanı rekorunu kırsa, en çok istihdam sağlayan başkan rekorunu kırsa, gün içerisinde en uzun süre çalışabilen başkan rekorunu kırsa mesela... Ancak bu başkan part time başkan. Yani yarım gün çalışan başkan. Vatandaş oyunu tam verdi. Ancak başkan partime çalışıyor. Sayın Başkan soruyorum size; siz maaşınızı da mı? Yarım alıyorsunuz? Sosyal haklarınızı da mı yarım alıyorsunuz? Karabağlar'a yapılacak hizmet heykelle, havuz fıskiyeleriyle olmaz. 540 hektar alanda kentsel dönüşümün nasıl yapılacağını, asıl hizmetin ak belediyecilikte olduğunu önümüzdeki seçimde halkımızda onaylayacaktır" diye konuştu.

Üye sayılarını artırarak en çok üye yapan ilçe olduklarını belirten Uçar, "Toplam üye sayımız 40 bin 36'ya ulaştı. Kadın Kolları 17 bin 480, Gençlik Kolları 8 bin 708 oldu. Amacımız üye sayısından çok insanların kalbine girmek. 55 mahalle ve 2 köyden oluşan Karabağlar 'da, teşkilatlanmalarımız çok güçlü. Yapılan sandık bazlı ev ziyaretlerinde, sorun tespiti ve takibi yapılmaktadır. Amacımız vatandaşın sorunu çözmek ve ne istediğini belirlemektir" dedi.

Kadınlarımız tek yürek


Uçar, Ülkenin gündeminde olan barış sürecine değinerek, "PKK'nın silah bırakma ve çekilme sürecini temkinli ve dikkatli bir şekilde izliyoruz. Bu sürecin çok hassas olduğunu, neticenin hayır olması için zaman zaman fedakarlıklar yapmamız gerektiğinin de farkında ve bilincindeyiz. 3 aydan bu yana bölgeden ve ülkeden terörle ilgili herhangi bir ölüm haberinin gelmemesi çok önemlidir" diye konuştu. Toplantıya gelen İlçe Kadın Kolları üyelerinin aynı renk fular taktı. İlçe Başkanı Kadir Uçar, "Kadınlarımız tek yürek olduklarını fularlarıyla simgelediler" diye konuştu.