CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Topbaş ile birlikte Çobanlar ve Bolvadin ilçelerinin ilçe kongrelerine katıldı.

Prof. Dr. Hülya Güven'in Divan başkanlıklarını yürüttüğü ilçe kongrelerinde yaptığı konuşmada,  Türkiye'de Cumhuriyet değerleriyle çok ciddi bir hesaplaşma olduğunu ifade etti. Güven,  Türkiye'nin ekonomik ve sosyal açıdan sıkıntılar yaşadığını belirterek, sorunların çözüm adresinin CHP olduğunu söyledi. Güven, "Vatandaşlarımızın ücretsiz sağlık ve eğitim hizmeti alması bir haktır. Oysaki sağlıkta giderek artan bir şekilde para ödenmeye başlandı. Bundan sonra da para ödeme sırası eğitime geldi. 4+4+4 kesintili eğitim sistemi ile, eğitim de yakın bir gelecekte paralı hale gelecek" dedi. Tüm partilerin bir arada, barış ve birlik içinde, ülkemiz menfaatleri için birlikte çalışması gerektiğine değinen Prof. Dr. Güven, 'Zaman konuşma zamanı değil, çalışma zamanıdır' diye konuştu.
 
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Topbaş ise konuşmasında; Bolvadin bizleri seçim öncesinde çok sıcak karşılamıştır diyerek, Bolvadin'in kendisinde ayrı bir yeri olduğunu vurguladı. Topbaş, konuşmasını hükümetin çıkarmakta olduğu yeni yasalara değinerek bitirdi. CHP il Başkanı Nevzat Ercan ise selamlama konuşmasında kongrenin hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. CHP Bolvadin İlçe Kongresi'ne Ömer Çengel başkanlığında oluşturulan tek listeyle gidildi. Kongreye tek aday olarak katılan Ömer Çengel Seçim sonrası partilere teşekkür ederek, "Bundan böyle tüm partilileri kucaklayarak, CHP'yi Bolvadin'de en üst seviyeye getirmeye çalışacağım" dedi.