Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Aday Adayı Sedat Demirer, “AKP’nin korktuğu tek parti MHP’dir. Bu oyunu bozacak tek parti MHP’dir. Bizi seçen insanlara karşı ahde vefamız için milletvekili seçilmem halinde maaşımın yarısını kadın kolları ve ülkü ocaklarına vereceğim. Ülkücü gençlerin maddi sıkıntılarını aşmaları için elimden gelen burs desteğini vermeye hazırım” diye konuştu.

Eskişehir Devlet Mühendislik ve Mimarlık akademisi İnşaat Bölümü’nden mezun olan Sedat Demirer, 1982 yılından itibaren İzmir’de serbest mühendislik ve müteahhitlik yapıyor. Siyasi yaşantısına 1986 yılında Anavatan Partisi’nde başlayan Demirer, 2005-2007 yılları arasında Anavatan Partisi İzmir İl Başkanlığı görevini yürüttü. 2008 yılından itibaren Milliyetçi Hareket Partisi saflarında çalışmaya başladığını belirten Demirer, “AKP’nin korktuğu tek parti MHP’dir. Bu oyunu bozacak tek parti MHP’dir. Vatan, millet, bayrak ilkelerine zarar veriyorlar. Sizlerin arasından çıktım. Hepiniz bu yeteneğe sahipsiniz. Allah kimin alnına yazmışsa o milletvekili olacak. İlçeleri ziyaretlerimi programladım. Yoğun bir şekilde görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

 
Teşkilatlar belkemiğimiz

İzmir’in yoksullaştığını ve cazibesini yitirdiğini söyleyen Demirer, kentin yeniden cazibe merkezine dönüştürülmesi için çalışmalar yapmaya aday olduğunu söyledi. İzmir’de yaşayan doyan birisi olarak kente borcu olduğunu vurgulayan Demirer, “Bizi seçen insanlara karşı ahde vefamız için milletvekili seçilmem halinde maaşımın yarısını kadın kolları ve ülkü ocaklarına vereceğim. Ülkücü gençlerin maddi sıkıntılarını aşmaları için elimden gelen burs desteğini vermeye hazırım” diye konuştu. Teşkilatların kendi kaynakları ile geçindiğini söyleyen Demirer, “Kadın kollarımız, gençlerimiz tasarruf ederek ilçeleri geziyorlar. Bizleri seçen insanlara ahde vefa borcumuz var. Teşkilatları yaşatmak için hepimizin görevleri var. Eğer milletvekili listesine girme şansımız olursa teşkilatımıza maaşımın yarısını vericem” diye konuştu.