Denizli ve beraberindeki heyet ilk olarak ilçe binasının altındaki işyeri açılışını gerçekleştirdi. Ardından ilçedeki hastanelerin hastaları ziyaret edilip, sağlık personellerinin sıkıntıları dinlendi. Üçkuyular'da vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Denizli, kentsel dönüşüm projesiyle İzmir'i yeni baştan çizip planlayacaklarını herkesin mutlu olduğu sorunsuz bir kent yaratacaklarını kaydetti.

CHP zihniyeti İzmir'i taşıyamıyor


Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, "13 yıldır İzmir'de bir zafiyet var. Nereye gitsek 10 dert dinlesek 9'u belediye ile ilgili, İzmirli artık gerçeği görüyor ve hizmet bekliyor .Türkiye'de yüzde elli seçmen bize inandı. Bunun İzmir için de böyle olacağına inanıyoruz. Seçildiğimiz günden beri bütün vekillerimizle sokaktayız. İzmir'deyiz Türkiye'nin her tarafındayız. Sokakta olunca sizlerle konuşunca 35 projenin üzerine her gün bir proje daha ekleniyor. Hedefimiz İzmir'i büyütmek. Biz yaptığımız işlerle lokomotif olmaya çalışıyoruz. İzmir'de son yıllarda yok olmaya başlayan o yatırımcı ruhu heyecanı yeni baştan çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.

Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar, "Biz tabela partisi değil hizmet partisiyiz .Karabağlar'da 30 bin 800 üyemiz var. Bir ilçede her bir üye dört oy demektir. Hedefimiz üye sayımızı 50 bin çıkarmak ve 200 bin oya ulaşmak. Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Bizim tasamız kaliteli hizmet vermek, ilçemize gelip veya bizi telefonla arayıp derdini anlatan her vatandaşımızla ilgileniyoruz. 2014 yerel seçimlerine kadar, gece gündüz, sıcak soğuk demeyip ilçemizde ikamet eden her vatandaşımızın ayağına gidip, elini sıkıp, sıkıntın var mı? diye soracağız ve Ak Parti belediyeciliğini Karabağlar ilçesine kazandıracağız" dedi.