Cumhuriyet Halk Partisi İzmir ilçe örgütlerinin yeni yöneticileri yapılan seçimlerle görevlerine başladı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan Karabağlar ve Konak ilçe örgütlerini ziyaret ederek görevlerinde başarı dileklerini iletti. CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve yeni yönetim kuruluyla bir araya gelen Başkan Tartan, "Türkiye için önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte hepimiz üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yerine getirerek sadece İzmir değil tüm Türkiye için gelecek umudu yeşerteceğiz" dedi.
CHP Konak İlçe örgütünü ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, coşkuyla karşılandı.  CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililerle bir araya gelen Başkan Tartan yeni yönetimle yeni bir heyecan ve güç geldiğini söyledi.

Tartan Konak'ın önemine değindi ve şöyle konuştu:
"Bize yakışır bir şekilde görevlerimizi yerine getirerek güvenilir bir geleceği yapılandıracağız.  Birlik, beraberlik içinde başarılı sonuçlara ulaşacağız. Bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinin içinde su damlalarıyız. Zaman zaman çağlıyoruz ve birleşerek CHP gibi engin bir deryayı oluşturuyoruz. Konak ilçesinin seçimlerdeki başarısı, İzmir'in genel başarısında her zaman belirleyici bir faktör olmuştur. Çünkü burası kent merkezi olmanın ötesinde kozmopolit yapısıyla İzmir'in bir bileşkesi ve başarı sorumluluğu çok yüksek. Konak'ın başarısı İzmir'den Türkiye'ye bir umut tablosu vermektir. Biz hepimiz büyük bir şemsiyenin ayaklarıyız. Bu şemsiyenin ayaklarını bir arada tutan ise CHP'dir. Birlikte hareket ederek, birbirimize moral vererek, bu yapının sevgi harelerini açmak, büyütmek zorundayız. İdeal bir başarı tek isimde değil partide özdeşleşmeyle olur." 
CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, bir sonraki seçimde hedeflerinin yine yüzde 60'ın üstü olduğunu ifade etti ve şunları söyledi:
"On altı kişilik yönetimimizle birlikte yola çıktık ancak hepimiz bu evin çocuklarıyız. Biz CHP Konak ilçe örgütü olarak 11 bin kişilik bir aileyiz ve başarıyı hep birlikte omuzlayacağız.  Bundan sonra yönetim kurulu toplantılarımızı mahallelerde yapacağız. Halk bize dokunmak istiyor ve bu dokunuşu hep bütünleşerek yaşayacağız."