CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, CHP Konak İlçe Başkanlığı Sosyal Dayanışma ve Halkla İlişkiler Komisyonu'nun 'Bir el de sen tut' projesi kapsamında gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Odunkapı ve Namık Kemal Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
CHP Konak İlçe Başkanlığı Sosyal Dayanışma ve Halkla İlişkiler Komisyonu'nun planlamasında gerçekleşen ziyaretlerde milletvekili Erdal Aksünger'e CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Kerim Özer, Sosyal Dayanışma ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Gül Kalkan, Odunkapı Mahallesi Muhtarı Recep Topal ile Namık Kemal Mahallesi Muhtarı İbrahim Cebeci de eşlik etti.

Çözüm projeleri geliştirmek

CHP Konak İlçe Başkanlığı, Sosyal Dayanışma ve Halkla İlişkiler Komisyonu'nun 'Bir el de sen tut' projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyaretleri değerlendiren Aksünger, "Bizim öncelikli hedefimiz, halkımızın sorunlarını yerinde görüp kısa zamanda çözüm projelerinin geliştirilmesini sağlamaktır. Ziyaret ettiğimiz bu iki mahallede fakir, fukara birçok insanımız var. Bizler CHP olarak insanca yaşamın, her yurttaşın en temel hakkı olduğunu savunuyoruz. Her yurttaşımızın eğitim, sağlık ve adalet kurumlarından eşit pay alarak insanca yaşam koşullarına ulaşması için çalışıyoruz. Yokluktan ve yoksulluktan bizlere ulaşamayan, derdini anlatamayan birçok vatandaşımız var. Bizde vatandaşlarımızın ayağına giderek onların sorunlarını dinledik, sorunlarını en kısa zamanda kalıcı olarak çözmek için projeler üreteceğiz. Yurttaşlarımızın bizlere aktardığı ve çözülmesi talep ettiği sorunlarının tamamına yakını merkezi yönetimle ilgili. Burada azda olsa karşılaştığımız yerelle, ilçe belediyemiz ile ilgili sorunları Konak Belediyemizle yaptığımız koordinasyonla yerinde çözülmesini sağladık. Merkezi yönetimle ilgili sorunları not alıp, gerekli ve ilgili yerlere ileterek sorunların çözülmesi için konunun takipçisi olacağız" dedi.

Örnek çalışma

CHP'li Aksünger, CHP'nin tüm neferlerinin halkımızın rahat bir nefes alması için gecesini gündüzüne katarak çalıştıklarını belirterek, CHP Konak İlçe Başkanlığı Sosyal Dayanışma ve Halkla İlişkiler Komisyonu'muzunda bu yönde yürüttüğü çalışmalarını takdirle desteklediğini ifade etti. Aksünger, "Bu komisyondaki arkadaşlarımız gerçekleştirdikleri örnek çalışmalarla, yoksul ve kimsesizleri ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi birçok aileye yardımların yapılmasına öncü olmuşlardır" dedi.