Bepanthol markası, ailenin tüm bireylerinin cilt bakım ihtiyaçlarına çözüm bulan ürünleriyle cildinizin doğal yapısını korumaya yardımcı olur. Sizde Bepanthol ürünlerine Kozmela’dan hemen göz atabilirsiniz.

Bepanthol ile Nemli, İpeksi Ciltler

Cildinizin tüm ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen ve farklı içeriklerle sunulan Bepanthol cilt bakım krem çeşitleri, cildinizin nemlenmesine ve ipeksi bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Özel olarak geliştirilmiş cilt bakım kremleri, cildi besleyici ve yenileyici bir etkisi olan Pro-Vitamin B5 içeriyor. böylelikle cildinizi nemlendirerek, ihtiyaç duyduğu bakımı tamamlamaya yardımcı oluyor.


Ailenin Cilt Bakımı İçin Bepanthol Yeter

150 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Bayer, Türkiye’de 1954 yılından beri faaliyet gösteriyor. Farklı ihtiyaçlar için geniş bir ürün yelpazesi olan firma, cilt bakımı konusunda hazırladığı ürünler arasında Bepanthol serisi ile zengin bir bakım sunuyor. Ailedeki tüm bireylerin kullanımına uygun ürün çeşitleri sunan Bepanthol, cildin ihtiyacı olan her şeyi sizinle buluşturuyor.

Dört Mevsim Cilt Dostu Bepanthol

Bepanthol cilt bakım kremi, bakıma ihtiyaç duyan cildinizi besleyip nemlendiriyor ve koruyor. Özellikle mevsim şartları nedeniyle kuruyan cildinizin nem ihtiyacı için çözümler sunuyor. Bepanthol onarıcı bakım merhemi, tahrişe yatkın cilt bölgelerinizin bakımını tamamlamaya yardımcı oluyor. Bepanthol dudak bakım kremi, kuruyan dudaklarınızı nemlendirerek sağlıklı bir görünüme kavuşmasına destek oluyor.

Cildinize doğal bir koruma sunan Bepanthol cilt bakım kremleri farklı hava koşullarında cildin nem dengesini koruyarak güçlü ve sağlıklı görünümünü ortaya çıkarıyor. Yaz aylarında, tatilde cildinizin güneşten korunmasına ve nem dengesini kazanmasına yardımcı olan ürünlerle günlük bakımınız tamamlanıyor. Cildiniz normal ve yağlı ise Bepanthol vücut losyonu, cildiniz kuru ise Bepanthol F vücut losyonu, hem kuru hem hassas ise Bepanthol ultra protect vücut losyonu etkili oluyor.

Bebeğinizi Bepanthol'le Güvenle Nemlendirin

(Öneri: Bırakın Bebeğinizin Cildini Bepanthol Korusun!)

Bebeğinizin her bez değişiminde pişikleri engellemek ve onu daha rahat ettirmek için kullandığınız Bepanthol Baby pişik önleyici krem, Provitamin B5 ve lanolin içeriyor. Bebeğinizin hassas cildinin nem dengesini koruyup pişik oluşumunun önlenmesine de yardımcı oluyor.

İçeriğindeki %5 oranındaki Provitamin B5 ile cilde ihtiyaç duyduğu nemi veren krem ile bebeğinizin cildi direnç kazanıyor. Bebek cildinin nemli, yumuşak, pürüzsüz, esnek olmasını sağlayarak bebeğinizin her zaman gülümsemesine yardım ediyor. İçeriğinde bulunan lanolin, cildi kayganlaştırıcı etkisi ile bebeğinizin poposunda pişik sebebi sürtünmeyi azaltıyor. Cildin hava almasını engellemeden cildin nem seviyesini dengeliyor. Paraben, parfüm ve alerji yapıcı içermeyen formülüyle güvenli kullanım sunuyor. Bebekler ekstra rahat ve huzurlu olunca anneler de mutlu oluyor.

Bepanthol ürünlerine Kozmela.com aracılığıyla ulaşabilir, büyükten küçüğe herkese uygun ürünler sayesinde daha bakımlı bir cilde kavuşabilirsiniz.