Yapısal açıdan ürün birçok alanda fayda sağlamaktadır.

Boyun Çene Yanaklar

Derinin en hızlı inceldiği ve zarar gördüğü yerlerden biri ciltteki boyun, çene ve yanak kısımlarıdır. Otomatik şekilde görülen bu durum, bazı müdahalelerle daha az sorun şekline bürünebilir. Üretimi yapılan kozmetik ürün içeriği, cilt yapısının iç kısımlarının gergin olmasını revine stick ile destekleyecektir. Deri yapısının zarar görmesi nedeniyle bu ürün tam olarak tıbbi destek değildir, ancak cilt yapısının gerilerek daha genç görünmesinde artı sağlar. Kullanacağınız ürün, doğru bir işlem yapıldığı takdirde güzel görüntü verilecektir. Çene ve yanaklar açısından uygulama kullanım ayrıntılarına da önem vererek seçimler yapabilirsiniz.

Göz Çevresi Ve Göz Altları

Kullanacağınız revine stick ürünü göz çevresi ve göz altlarında etkilidir. Bu kozmetik üründe erkek ve kadınlar kullanım yapabilir. Ürünlerdeki kutu kullanım süreleri cilt yapılarındaki özellik ve beklentilere göre değişmektedir. Ancak bu ürünün büyüleyici bir şekilde aniden düzeltme sağlaması da beklenmemelidir. Genel cilt sağlığınızı korumak için birçok etken olduğunu da unutmamak gerekir.

Revine Ürünü Özellikleri Neler?

Revine ürünü özellikleri bütün yüz bölgesi için kullanıma uygun çok yönlü bir üründür. Özellikle tasarımındaki artı sayesinde masaj aleti etkisi yapmaktadır. Bu aletin şekli Gua Sha masaj aletinden esinlenilmiştir. Bakım yapan kadın ve erkeklerin birçok açıdan artı elde etmesini sağlar. İçerik ve etkileri bakımından genel olarak memnuniyet veren bir üründür.

Hologramlı Ürün Satış Platformu

Orijinal revine lifting stick ürünü hologramlı olarak resmi satış sitesi üzerinden sipariş edilebilir. Hologramlı satış işlemleri kurumsal düzeyde takip edilebilir bir üretim anlamına gelir. Sipariş verdiğiniz ürünün takip edilebilmesi birçok artı anlamına geldiğinden güvenle alışveriş yapılabilir. Ürünümüzü sadece resmi satış platformu üzerinde temin edebilirsiniz. Eczanelerde satılmamaktadır. İnternet üzerindeki resmi satış sitemizi kullanarak avantajlı fiyatların tadını çıkarabilirsiniz.

Revine Lifting Stick Fiyatı Ne Kadar?

Anti aging özellikli Revine ürünü fiyat açısından da artı sağlar. Tekli almak istediğinizde 59 liradan kampanyalı ücretlerle alabilirsiniz. Bu fiyata 10 lira kargo bedeli eklenmektedir. Eğer eskiden kullandığınız bir ürünse ya da başka bir kişiye ilk kullanımda vermek isterseniz 2 adet revine lifting stick fiyatı 109 lira olarak belirlenmiştir. Tekli alımda olduğu gibi ikili alımda da 10 lira kargo ücreti vardır. Daha çok sayıda paket ürünlerini almak istediğinizde 3+1 Revine stick fiyatı 149 lira olarak belirlenmiştir ve kargo ücreti de yoktur. 5 tane artı bir hediyeli üründen alacaklar için de 169 lira ve yine ücretsiz kargo vardır.

Kullanım ayrıntıları açısından bakıldığında ürünün günde iki kere cilt yapısına uygulaması gerekir. Biraz baskı yaparak masaj etkisiyle süreceğiniz bu alet, önceden temizlenen bir cilde sürülebilir.