Ülkemizde var olan bir yenilik ya da gelişme ilk olarak İstanbul’da başlar sonrasında ülke geneline yayılır. Saç ekimi ve tedavi sürecinde de durum tam olarak bu şekil gerçekleşmiştir. Günümüzde İstanbul, Türkiye’nin dört bir yanından yerli ve birçok yurt dışı ülkesinden saç ekimi için tedavi amaçlı gelenlerin uğrak noktası olmaktadır. Özellikle Kadıköy Taksim ve Bakırköy bölgelerinde yer alan onlarca saç ekim merkezi bulunmaktadır. İstanbul’un dört bir yanına yayılmış olan ve saç ekimi konusunda hizmet sunan onlarca merkez bulunmaktadır. Eğer siz de saç tedavisine katılmak ve dökülen ya da tamamen dökülmüş olan saç bölgelerine ekim yapabilmek için istanbul saç ekim merkezleri konusunda araştırma yapmış olmanız çok olası. Öncelikle çok büyük sektör olduğu için arama sonuçlarından tam olarak istediğiniz sonucu elde edememiş olabilirsiniz. Bu konuda verdiğimiz eşsiz bilgiler sayesinde İstanbul’da tercih edebileceğiniz saç ekim merkezleri konusunda detaylı ve net bilgi alabilirsiniz. Bu bilgiler ışığında rezervasyon yapabilir ve tedavi sürecinizin başlangıcı için gereken ilk adımı atmış olursunuz. Kaliteli saç ekimi ve hayalinizdeki saçların bir an önce sizinle buluşması için tercihinizi İstanbul’da saç ekiminden yana kullanmak istiyorsanız bu konuda bizi tercih ederek doğru bir karar verebilirsiniz. Bu zamana kadar saç ekiminden oldukça mutlu olan tedavi gören kişilerin arasına siz de isminizi yazdırabilir ve hayal ettiğiniz saçlarınızla en güzel zamanı geçirebilirsiniz.

Ankara Saç Ekim Merkezleri

Birçok alanda liderliği elinde bulunduran İstanbul’un yanına rakip olarak gösterebileceğimiz şehir hiç şüphesiz başkentimiz Ankara’dır. 6 milyonu aşan nüfusu ile toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına birçok alanda ve yenilikte geri kalmayan Ankara’da saç ekimi konusunda üst düzey eğitim veren Tıp fakülteleri aracılığı ile piyasanın ihtiyaç duyduğu başarılı saç ekim uzmanlarını bünyesinde barındırmaktadır. Ankara’nın özellikle işlek bölgeleri olan Kızılay, Bahçeli, Keçiören gibi bölgeleri başta olmak üzere şehrin dört bir yanında ankara saç ekim merkezleri bulunmaktadır. Hem teknolojik olarak hem de uzman hekim konusunda eksiklik olmadan her bütçeye uygun saç ekim tedavisi uygulanabilmektedir. Uygulanan tekniklerin genişliği sayesinde saçlarınızın tipine uygun olacak şekilde en iyi ekim yöntemleri son teknolojiye sahip araçlar eşliğinde gerçekleştirilmektedir.

İzmir Saç Ekim Merkezleri

Ülkemizin en büyük üçüncü şehri olan İzmir’de kendine has yapısı ile ön plana çıkan şehirlerimizden biridir. Ankara yurt içi müşterilerine İstanbul hem yurt içi hem yurt dışından gelen tedavi olmak isteyen misafirlerini ağırlarken İzmir kış aylarında yurt içinden gelen saç ekimi yaptırmak isteyenleri, yaz aylarında ise yurt dışından gelen gurbetçi ve yabancı turiste saç ekim tedavisi konusunda hizmet vermektedir. Bu nedenle İstanbul ve Ankara’dan daha farklı bir müşteri potansiyeline sahip olan İzmir için bu konuda ayrı bir parantez açılmalıdır. Merak edilen konulardan biri olan izmir saç ekim merkezleri başlığında özellikle Göztepe ve Karşıyaka ilçelerinin yanı sıra Buca’da da birçok tedavi merkezi bulunmaktadır. Yine her şehirde tek yapılı ekim merkezleri bulunurken şubeleşme yoluna gidip üç şehirde de hizmet veren saç ekim merkezleri yer almaktadır. 3 şehirde de hizmet veren saç ekim merkezimizde uzman ve deneyimli hekim kadromuz saç ekimi konusunda gelişmeleri her daim yakından takip ederek saç ekimi öncesi saç ekimi esnası ve saç ekimi sonrasında tüm ilgisiyle süreci takip ederek tedavinin başarılı olması için mesai yapmaktadır.