Kanatmadan ve acıtmadan birkaç dakikalık uygulama ile iki hafta içerisinde et benlerinin tamamen yok olduğunu belirten Alparslan, uygulanan yönteme yüzde 100 garanti veriyor.

Kütahya'nın Yoncalı beldesinde aktarlık yapan Kadir Alparslan ile oğlu Özer Alparslan, yıllardır kendi buldukları bir bitkinin suyu ile et benlerini tedavi ediyor. Bitkilerle ilgilenmeyi seven baba Alparslan'ın dağda gezerken deneme yanılma yoluyla keşfettiği bir bitkinin suyu, kendi benini bir hafta içerisinde yok etmiş. Baba Kadir Alparslan aynı bitkinin suyu ile çevresindeki bazı tanıdıklarının da benlerine uygulama yapmış ve olumlu netice almış. Bunun üzerine hem kendi iş yerinde hem de oğlu Özer Alparslan, Türkiye'yi gezerek bu bitki suyu ile et benlerini tedavi etmeye başlamış.

Dört kuşaktır aktarlık yaptıklarını söyleyen Kadir Alpaslan, keşfettiği bir bitkinin suyunun et benlerinin tedavisinde yüzde 100 sonuç verdiğini söyledi. Çıkıntılı olan her türlü benin sadece bir uygulama sonucunda kaybolduğunu ifade eden Alparslan, "Bitki suyunu et beninin üzerine uyguluyoruz. İlk birkaç dakika hafif yanma hissediliyor. Et beninde beyazlaşma görülüyor. Ertesi gün siyahlaşmaya başlıyor. Bir hafta 10 gün içerisinde de kuruyarak düşüyor. Bu süre zarfında uygulama yapılan yere en az bir gün su değdirilmemesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

Şu ana kadar yüzlerce kişide olumlu sonuçlar aldıklarını dile getiren Alparslan, netice almayan kimsenin bulunmadığını belirtti. Alparslan, "Babam memlekette iş yerinde, ben de Türkiye'yi gezerek bu bitki suyu ile et benine müdahale ediyoruz. Şu ana kadar hiçbir şikayet almadık. Zaten hiçbir yan etkisi de yok." diye konuştu.

Kendi bulduğu bu bitkisel yöntemin vücudun neresinde çıkarsa çıksın her türlü kıllı-kılsız et beni üzerinde etkili olduğunu belirten Alparslan, kesmeden, kanatmadan ve acıtmadan, üç beş dakika içerisinde et benlerini ayakta tedavi ettiğini ifade ediyor. Bu bitkinin kesinlikle yan etkisi olmadığını ve sadece benin üzerine sürülmek suretiyle 10 gün içerisinde et beninden kurtulmanın mümkün olduğunu belirten Alparslan, bunun için tek şartın iki gün boyunca o bölgeye su değdirmemek ve beni elle koparmamak olduğunu söylüyor. Birçok ünlü sanatçı, politikacı ve iş adamlarını da bu buluşu ile tedavi ettiğini kaydeden Alparslan, www.bitkiselbentedavisi.com isimli internet sitesinden tedavi hakkında daha geniş bilgi alınabileceğini ifade etti.