Manyetik özelliği yapıştırma işlemi yapılmasına gerek kalmadan kirpiklerin daha dolgun hale gelmesine yardımcı olmaktadır. Herhangi bir yan etkisi bulunmadığından kullanıcılar açısından güvenli kullanım imkanı elde edilmesini sağlayan ürün internet üzerinden yapılacak satın alma işlemleri ile kısa sürede magnetic lash teslim alınabilir. Verilecek olan siparişler kısa süre içerisinde kargo ile adrese teslim edilmektedir.

Dört farklı tasarımı ile kullanıcılara farklı yoğunlukta kullanım imkanı sunmaktadır. Az yoğun, orta yoğun, çok yoğun ve ultra yoğun seçenekleri kirpiklerinizin daha dolgun ve uzun olmasını sağlamaktadır. Bu nedenle tercih edeceğiniz farklı seçenekler üzerinden magnetic lash kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Siyah fiber ipek malzemeyle hazırlanmış olan kirpikler ultra hafif olması sayesinde herhangi bir sorun yaşamadan kullanılmaktadır. Günlük kullanım için uygundur. Bu sayede isteyen herkes günlük hayatında kirpiklerini daha güzel ve dolgun bir hale getirmek için ürünü kullanabilir. Kolaylık sağlaması özellikle her gün kuaförde yüksek maliyet ile yapıştırmak mıknatıslı kirpik kullanmak istemeyenlerin daha uygun maliyet ile uzun süre aynı ürünü kullanmalarını sağlamaktadır.

-5 dakika içerisinde kolayca takılıp çıkartılabilir.

-Yapıştırma olmadan kullanımı aynı ürünün daha uzun süre kullanılmasını sağlamaktadır.

-Saatlerce uğraşmaya gerek kalmadan evde uygulanabilir.

-Farklı yoğunlukta kirpikler ile her kadın istediği dolgun ve uzun kirpiklere sahip olabilir.

-300 defaya kadar kullanım imkanı sunmaktadır.

-Daha uygun maliyet ile sahip olunabilir.

-Ultra hafif olması kullanım sırasında rahatlık sağlamaktadır.

-Güvenli kullanımı herhangi bir sorun yaşamadan kullanım imkanı elde edilmesini sağlar.

Belirlenmiş olan uygun fiyat seçeneği isteyen herkesin ürünü kolayca kullanmasına imkan sağlamaktadır. İnternet üzerinden yapılan satışlar ürüne sahip olmak isteyenlerin verecekleri sipariş ile kısa sürede teslim almasını sağlamaktadır. Basit kullanımı herhangi bir sorun yaşamadan rahatça uygulama yapılmasını sağlamaktadır.

Uygulanan indirim özellikle alıcıların daha uygun fiyat seçenekleri üzerinden ürüne sahip olmasını sağlamaktadır. İndirimlerden yararlanmak isteyenler sistem üzerinden yapacakları inceleme sayesinde daha detaylı bilgi elde ederek belirlenmiş düşük fiyatlar üzerinden satın alma işlemi yapabilirler.

Ürünü hijyenik şekilde kullanmak isteyenlere temizleme suyu sayesinde temizleyerek tekrar tekrar kullanabilirler. Hazırlanan formülü sayesinde aynı zamanda argan yağı ile cildinizin beslenmesini sağlayacak ürün makyaj temizleme ürünü olarak da kullanılmaktadır. http://magneticlashturkiye.com/ sayfasında uygun fiyattan ürün satılmaktadır.

Kullandıktan sonra magnetic lash saklama kutusu içerisine dökülen temizleme suyu ile 5 dakika bekletilerek temizlenebilir. Daha sonrasında su boşaltılarak kirpikler rahatlıkla saklanabilir. Uzun süreli kullanım imkanı elde edilmesini sağladığından ürünü hijyenik şekilde kullanmak isteyenler temizleme suyu ile yapacakları uygulamanın ardından sorun yaşamadan kullanmaya devam edebilirler.