Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Pendikspor'u 1-0 mağlup ederek takımının başında ilk galibiyetini alan Altay'ın Teknik Direktörü Ekrem Al, "10 kişi kalmasak, planlarımız daha farklı olabilirdi" dedi. Al, karşılaşmada yaklaşık 70 dakika 10 kişi oynamalarına rağmen bütün futbolcuların ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıttığını söyledi.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını ve golü de erken bulduklarını ifade eden Al, sözlerini şöyle sürdürdü:
"10 kişi kalmasak, planlarımız daha farklı olabilirdi. İlerleyen bölümlerde yaptığımız değişikliklerle çeşitli arayışlar içinde olduk. Bu maçta yeni bir başlangıç yapmak istedik. Özü sözü bir olan arkadaşlar, konuştuklarımızı ve düşündüklerimizi sahaya yansıttılar. Hepsini bir kez daha kutluyorum. 10 kişi kaldıktan sonra zaman zaman yakaladığımız net pozisyonlar vardı. 80. dakikadan sonra 2. golü de bulabilirdik. Maç içinde şanslı olduğumuz dakikalar vardı. Ancak futbolda bunlar her zaman var. İyi futbol oynadık, özgüvenimiz yerine geldi ve seyircimizle bütünleştik. Bundan sonra daha iyi maçlar, başarılara ve güzel görüntülere sahne olur diye düşünüyorum" diye konuştu.

Golü eşine hediye etti


Pendikspor karşısında takımının tek golünü atan Yunus Altun, bu sezon 9. golüne ulaştı. Golcü oyuncu daha önce Kocaelispor (3), Yeni Malatyaspor (2), Konya Torku Şekerspor, Ofspor, Çorumspor (1) maçlarında goller bulmuştu. Siyah-Beyazlı ekip bu maçlardan sadece Ofspor müsabakasında mağlup olurken, diğer müsabakaları 3 puanla tamamladı.
Yunus Altun, attığı golü doğum günü olan eşi Dilek Altun'a hediye ettiğini açıkladı.