Türkiye Judo Şampiyonası'ndan 7 madalyayla dönen İzmir Büyükşehir Belediyespor, önümüzdeki Macaristan ve Avusturya da yapılacak olan World Cup'ta mücadele edecek Milli takımların aday kadrosuna çağrılan 11 sporcusundan da madalya bekliyor.
Türkiye Judo Şampiyonası'nda Veysi Göz, Kudret Eğilmez, Hasan Yılmaz, Mehmet Barkın Başol, Derya Cıbır, Nazmi Bitkin ve Remzi Kocatürk ile madalya alan, 4 sporcusu da ilk beşte yer alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şampiyonada gösterdiği başarının ardından 11 sporcusu şubat ayında yapılacak World Cup için bayan ve erkek Milli takımları aday kadrosuna çağrıldı.
Antrenör Hakan Kapan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin birçok spor dalında olduğu gibi judoda da Türkiye adına lokomotif görevi üstlendiğini belirterek, "10-11 Şubat tarihlerinde bayanlarda Macaristan, erkeklerde Avusturya'nın evsahipliği yapacağı, dünyanın önde gelen sporcularının katılacağı World Cup turnuvası için 11 arkadaşımız Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı. Bu bizim için gurur verici bir gelişme. Dilerim orada da iyi sonuçlar alarak hem kulübümüzü ve kentimizi, hem de ülkemizi başarıyla temsil ederiz" diye konuştu.