Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın gözden çıkardığı bu üç oyuncu, yeteri kadar forma şansı bulamadıkları için takımdan ayrılmak istediklerini hocalarına resmen iletti. Kocaman’ın sezon sonuna kadar takımdan ayrılmalarına sıcak bakmadığı bu futbolculardan Stoch’un bu kez Rusya’ya gitme konusunda kararlı olduğu belirlendi.

Milliyet'in haberine göre, sezon başında 12 milyon euro bonservis bedeli ile Spartak Moskova’dan teklif alan Slovak yıldızın menajeri aracılığıyla Rus ekipleri ile yeniden iletişime geçtiği ve transfer döneminde Fenerbahçe’den ayrılmak için tekliflerini yenilemelerini istediği öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi, Stoch’u satıp satmama konusunda Kocaman’ın vereceği kararı beklerken, Başkan Aziz Yıldırım’ın bu futbolcu ile bir görüşme yapıp, motive etmeyi planladığı bildirildi. Bienvenu ve Semih’in ise iyi bir teklif getirmeleri halinde ligin devre arasında gitme olasılıklarının yüksek olduğu belirtildi.

Bu arada Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın devre arasında takıma takviye yapma konusunda girişimlere şimdiden başladığı özellikle Alex’in yerini dolduracak bir ismin arandığı kaydedildi.

10 numara Recep’e

Alex’in 10 numaralı formasını ise önümüzdeki sezon yeni Alex gözü ile bakılan genç oyuncu Recep Niyaz’ın giymesi bekleniyor. Kadro dışı bırakılan Fenerbahçe’nin Tuncay’dan sonraki 10 numarası Alex’in boşalttığı formayı genç yeteneğe vermeye hazırlanan sarı lacivertlilerde bu formaya çok talibin olduğu ortaya çıktı.