Geçen sezonun devre arasında transferin bitimine dakikalar kala Kayserispor'dan alınan Abdülkadir Özgen, Bucaspor formasıyla 21 maçta 14 gole ulaşarak takımın en gözde futbolcusu oldu.

Süper Lig'de Sait Karafırtınalar'ın göreve gelmesiyle birlikte görev almaya başladığı takımında 7 maçta 6 gole imza atan 25 yaşındaki forvet, bu sezon da Bank Asya 1.Lig'de 14 maçta fileleri 8 kez havalandırdı.

Denizlispor (3), Giresunspor (2), Sakarya ve Göztepe maçlarında attığı kritik gollerle 20 puanlı takımına 12 puan kazandıran Abdülkadir Özgen, krallık yarışında 11 gollü Bikoko'ya da bir adım daha yaklaştı.

Elazığ veda maçı


2013'e kadar sözleşmesi olan Abdülkadir Özgen'in yükselen performansı Süper Lig ekiplerinin de dikkatini çekerken, 25 yaşındaki futbolcu, devre arasında teklifleri değerlendirmek için yönetimden izin istedi. "Bucaspor'a para kazandırmadan gitmeyeceğim" diyen Abdülkadir, "Bana inanıp, forma verenlere ihanet edemem. Sahamızda oynayacağımız Elazığspor maçında da oynamak, yine gol atarak görevimi yapmak istiyorum. Belki de bu hafta Arena'da veda maçı oynayacağım. Hayırlısı neyse o olur" dedi.