İzmirspor formasıyla iki maçta 3 gol atma başarısı gösteren Nijeryalı oyuncu, Sani Adinoy, iki karşılaymada takımına 6 puan kazandırırken, Nijeryalı futbolcu, bir anda taraftarın en çok ilgi gösterdiği isim oldu.

Konak Belediyespor deplasmanında iki gol atan Adinoy, Aydınspor 1923 karşılaşmasıyla ilk kez İzmirspor taraftarlarının karşısına çıkarken, attığı golle Lacivert-Beyazlı ekibi galibiyete taşıyınca taraftarların en çok ilgi gösterdiği futbolcu oldu. Karşılaşma sonrası yaptığı dans şovla da izleyenlere neşeli dakikalar yaşattı. İzmirspor'a geldiğinden buyana kendisine gösterilen ilginin karşılığını vermeye çalıştığını söyleyen Sani Adinoy, "Burada sanki evimde gibiyim. Şartlar ve ortam süper. Takımdaki arkadaşlık, teknik heyetin bizlere olan yaklaşımı başarıyı getiriyor. İkinci maçımda da gol attığım için mutluyum. Tek hedefim şampiyonluk yaşamak" dedi.

Teknik Direktör Hasan Yüksel, Adinoy'u Türk futboluna kazandıracaklarını yineleyerek, "Kendisini kadromuza katabilmek için büyük uğraş verildi. Ancak ne kadar doğru bir iş yaptığımız da ortada. Tüm takım gibi Adinoy da maksimum mücadele sergiliyor ve işini de iyi yapıyor. Sani Adinoy ismini çok kısa zamanda tüm Türkiye duyacak" ifadesini kullandı.