Son 6 haftada 13 puan toplayarak inanılmazı başaran yeşil siyahlı ekip, pazar günü Orduspor deplasmanından 1 puanla bile dönse, düşme hattındaki rakipleri Karabükspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un alacağı sonuçlara bakmadan kurtuluşunu ilan edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un son hafta Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor'un ise Fenerbahçe ile oynayacağını hatırlatan Basın Sözcüsü İbrahim Evren Aar, "İlk bakışta iki takımın da işinin zor olduğu görülse de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2 hafta önce Fenerbahçe’yi yendiğini unutmadık. Bu yüzden biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Orduspor deplasmanından alacağımız 1 puan bile kurtulmamızı sağlıyor ama biz kazanarak ligde kalacağız" dedi.

"GEKAS AYRILMAZ"


Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının sonlarında Güray’ın mükemel ortasını filelere göndererek Akhisar Belediyespor’a altın değerinde 3 puan daha kazandıran Gekas toplam gol sayısını 12’ye çıkardı. Yeşil siyahlı kulüple devre arasında 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Yunan futbolcunun şimdiden pek çok kulübün transfer listesine girdiği öğrenilirken, "Gekas hiçbir yere gitmez" diyen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, şunları söyledi:

"Her şeyden önce burada çok mutlu ve çok başarılı. Herkes tarafından el üstünde tutuluyor. Ama en önemlisi tam bir Ege aşığı. Burada nefes almak, onun için çok önemli. Bu tutkusundan vazgeçeceğini sanmıyorum."