İlk yarıda tüm maçlarını deplasmanda oynayan ve ligde 12. sırada bulunan güney temsilcisini evinde ağırlayacak yeşil beyazlı ekip karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor. 9 Aralık Pazar günü ENKA Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

Taraftarlara çağrı

Sahalarında oynayacakları karşılaşmalarda saha ve seyirci avantajını kullanmak istediklerini ve seri galibiyetler almak istediklerini belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren, "Geçtiğimiz hafta zor da olsa TED Ankara Kolejliler'i mağlup etmeyi başardık. Bu hafta sonu da Mersin Büyükşehir Belediyesi ve sonrasında Beşiktaş ile evimizde karşı karşıya geleceğiz. Evimizde oynayacağımız tüm karşılamalarda saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. Hafta sonu karşılaşacağımız Mersin maçının da kolay geçeceğini düşünmüyorum. İyi bir mücadele ortaya koyarak seyircilerimizin de desteği ile galip gelmek istiyoruz. Sonrasında da Beşiktaş maçına hazırlanmak istiyoruz" dedi.
Ligde şu anki konumlarının kötü olmadığını ancak daha iyi noktalarda olabileceklerini belirten Eren; "Geçen yıl tekrarladığımız play-of başarısını bu yıl da tekrarlamak istiyoruz. O nedenle evimizde üst üste oynayacağımız karşılaşmalardan galip gelmek istiyoruz. Mersin ve sonrasında karşılaşacağımız Beşiktaş maçında tüm taraftarlarımızı  yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.