Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Altay Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, rakiplerinin Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Trabzonspor, Manisaspor gibi Süper Lig ekiplerini mağlup eden güçlü bir ekip olduğunu, karşılaşmanın ilk yarısında değişik bir oyun anlayışıyla oynadıklarını, maçın ikinci yarısında da taktiksel değişiklik yaptıklarını söyledi.

Net pozisyonlar üretmelerine rağmen golü bulamadıklarını ifade eden Demirbakan, "Hayatımda mazeret üretmedim, üretmeyeceğim de. 8 kişi de kalsak hiç önemli değil. Bugün bizi destekleyen yüzde 80-90 Altaylıya teşekkür ediyorum. Geri kalan yüzde 10'luk bölüm bizim hangi şartlarda mücadele ettiğimizi bilmiyorlar herhalde. Bugün müsabakada forma giyemeyen kulübedeki futbolcuların hepsi sakattı. İç sahada 1 puana bile hasretiz. 1 puan, 1 puandır, en azından gol yemedik, iyi mücadele ettik" dedi.

Altaylı futbolculardan Mehmet Şen de iyi futbol oynadıklarını fakat şanssız olduklarını kaydederken, "İyi mücadele ediyoruz. Pozisyon yakalıyoruz fakat skor anlamında sorunlarımız var" diye konuştu.

Altaylı Sadık Buzoğlu ise üç puanla ayrılmak istedikleri bir maç olduğunu fakat iyi oynamalarına rağmen kazanamadıklarını belirtirken "Önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın ise ligde ikinci devrede oynanan her maçın telafisinin mümkün olmadığını, oyuncularının da bunun bilincinde olduğunu söyledi. Altay'ın bulunduğu konuma rağmen iyi bir takım olduğunu ifade eden Azgın, ''Altay'a karşı gerekli önlemlerimizi almıştık. Maç boyunca gol aramamıza rağmen bunu başaramadık. Deplasmanda kuvvetli bir ekipten 1 puan aldığımız için mutluyuz'' dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Abdullah Halman ise, zor bir maç olduğunu fakat maçın genelinde üstün olan taraf olduklarını belirtti.