"Listemizde pek çok isim var ancak acele karar verip hata yapmak istemiyoruz" diyen Başkan Aslan Savaşan, "Şu anda tek düşüncemiz Hatayspor karşılaşması. Bu maça takımı antrenör Serdar Meriç hazırlayacak. Hatay dönüşü temaslarımız yeniden başlayacak" dedi.

Ligi iyi bilen, çalışkan, otoriter ve gençlere önem veren bir teknik adamla anlaşmak istediklerini sözlerine ekleyen Başkan Savaşan, son gelişmeler üzerine futbolcularla bir toplantı yaptıklarını açıkladı, "Bize yeni bir sayfa açıp, çıkışa geçecekleri konusunda söz verdiler. Takımımıza güveniyoruz" ifadesini kullandı.

Altay'da sakatlığı süren Hüsamettin ile arka adalesinde yırtık tespit edilen Serkan Silan dışında eksik bulunmuyor.

SUAT KAYA ZOR

Altay yönetiminin Mesut Toros'un ayrılmasından sonra "Göreve hazırım" mesajı yollayan Göztepe'nin eski teknik direktörü Suat Kaya'ya sıcak bakmadığı öğrenildi. Liste başı yapılan ve Altay'a yeşil ışık yakan Ofspor teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu'nun kulubüyle yollarını ayırması halinde imzayı atacağı kaydedildi. Kerimoğlu'nda pürüz çıkması halinde ibre son olarak Boluspor'u çalıştıran Serhat Güller'e dönecek. Listede Yıldırım Uran, Hasan Vezir, Turhan Özyazanlar gibi isimler de bulunuyor.